Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

DREAM THEATER A YA AŞIK OLUNUR YADA NEFRET EDİLİR...PEKİ NİYE?..

• PurpleOverdosE • 14 Eylül 2004 12:30 • #439406
    yanlış anlamayın bende DT yi çok seviyorum ama bence biraz fazla gözünüzde büyütüyosunuz DT.tamam iyiler ama mesela eminimki pekçok kişinin gitar solosu diye dinlediği gerçekte şey klavye dir.ve bunun farkına varmayıp vay abi petrucci manyak adam ya diye geziyolar.DT iyi bi grup ama aşmış değil bence.
  • gokcen • 14 Eylül 2004 12:31 • #439407
    miletçe demogoji yapmayı ve tartışma ortamı yaratmayı çok seviyoruz..
    uzatmayacağım..
    topipiğimi birdaha oku..vediğin cevabı ardından...
    bu sitede burak kutu un da çok iyi 1 sanatçı olduğunu savunan insanlar var...
    herşey ayrı 1 tartışma konusu...başka gruplarla karşılaştırmak..ve nefret ettiğin 1 gruptan neden nefret ettiğini ifade etmek..
    bende bunu anlamıyorum..
    sert kalın taviz vermeyin arkadaşlar!
  • TooL • 14 Eylül 2004 13:09 • #439409
    purple biliyorsun ben dt faniydim ama home sarkilari araklama oldugu icin baya sogudum. pek bir degerleri kalmadi benim icin. ayrica klavye solo vaziyeti de olayin baska bir vahim durumu o konuda da haklisin.
  • Passif-Attack • 14 Eylül 2004 13:23 • #439410
    Dream Theater elemanlarının enstrumanistliklerine söylenecek bir söz yok.İlk ambümlerini ben biraz sıkıcı buluyorum ama Scene from a Memory albümü dt'yi tam olarak yansıtan bir albümdür.Dt sevmeyenler sadece bu albümü dinlesin eğer yine ısınamazlarsa artık onların beyinlerinde duymak istedikleri soundun o olmakdıkları kanısına varıp kendilerini zorlamamaları gerektiğini düşünüyorum.Ben de eskiden çok severdim , dinlerdim ve çalardım ama şimdi benim için bir şey ifade etmiyor.Sadece takdir ediyorum.
  • PurpleOverdosE • 14 Eylül 2004 14:19 • #439414
    ben en çok images and word albümünü seviyorum.bider her yeni cd de bence tarzları çok değişiyor.açıkcası Six Degrees of Inner Turbulence albumlerini çok da sevmedim.tool istersen çalalım stüdyoda home u : )
    tab lara baktım çok da zor görünmüyor aslında.tabi senin işin biraz daha zor : ))))
  • cohen • 14 Eylül 2004 16:44 • #439416
    Ağzın bal yesin(sebastianBach)bana bişi demekte düşmüyor sen dream olayını çözmüşsün zaten:)bu arada rash,a laf demem tabıki dream theater FATES WARNİNG,RUSH,QUEENSRYCH gibi eski gruplardan etkilenmiştir ama(D.T)başkasını aratmıyor,no_Remorse arkadaşımızında dediği gibi-gizemi çözünce zevk alacaksınız:-)herkese selam.
  • TooL • 14 Eylül 2004 23:13 • #439452
    ehehe hadi len :P
  • grim_reaper • 15 Eylül 2004 09:07 • #439463
    ya adamlar zaten kendi enstrümanlarında en iyileri yaa asıl onları sevmeyen değişik olmaya çalışan özentilerdir iyilere hep .ok atarlar petrucci neye kime özensin ki adamların müziği harika bence sevmeyen ölsün :)) ....
  • gokcen • 15 Eylül 2004 13:29 • #439472
    grim kardeşim olayı özetlemişsin sağolasın haklısın bitanesin herşeyimizsin...vesselam..
  • astharoth • 15 Eylül 2004 17:47 • #439489
    vay be..dt'yi eleştirebilecek kadar sağlam bir alt yapıdayız ha?
    Petrucci dahil hepsi kendi başlarına dünyanın en iyi müzisyenleri ile çalışıyorlar,ki kendileri de öyle...çok da kasıntı bir grup değiller ama yeni yetme olmadıkları için belli bir oturaklıkları var..şarkılar çok kolay şarkılar değil...fakat ben de müzisyen olarak onların şarkılarını çalmak için değil zevk almak için dinliyorum..dinledikçe de beğeniyorum...vazgeçemiyorum:)