-
vay be... bende demiştim ki kendı kendıme bu adamlar işi öğrenmiş... artık bunlar bıle müzik yapabılıyor demiştim... ama yanılmışım...
-
Ben anlamıyorum arkadaşlar ya, nedir bu MVÖ furyası, hiç rock grubu görmemiş gibi MVÖ aşağı MVÖ yukarı. Bu adamlar ilah mıdır? Metallica mıdır? Iron Maiden mıdır? Son albumlerini baz alırsak benim müzik adına kayda değer aldığım 4-5 tane şarkı var. Zaten biri çalıntı diğeri de Fikret Kızılok'un. Bu kadar kolay mıdır?
-
ya kesinlikle hayır bu beste ve sözler TAMAMEN mor ve ötesinin nazan öncelin falan değil ya bugünlerde modaya o benim şarkımdı cart curt nazan öncel de ona ayak uyduruyor!
-
YA BUNLAR MORVE OTESİNİ İLAH yaptılar..kim mor ve otesi be kardeşim..iki tane şarkısını biliyorum.biri sehrazatın yaz yaza ya coveri biri de nazan oncelden çaldıkları cambaz...bir arkadaş demişki tesadüfmüş.tesadüf mesadüf çalıntı ya ona bak sen....zaten şarkı bi tek o girişteki cümbüş introdan ibaret..ondan sonra devamını bende yaparım..daha da iyisini....İNSANLARI GÖZÜNÜZDE BÜYÜTMEYİN BESTE YAPMAKTAN ACİZ COVER VE ÇALINTI ŞARKILARLA MEŞGUL OLAN İNSANLAR İŞTE...ONLARDAN ÇOK DAHA İYİ AMATÖR İNSANLAR VAR BU PİYASADA...SEVGİLER...
-
Arkadaşlar ilk önce mor ve ötesi ve nazan öncel'in şarkılarının benzerliğinden bahsedeyim. İntrolar birbirine çok benziyor ama şarkının genelinin benzediği pek söylenemez ayrıca bir arkadaş da mor ve ötesi hakkında çok tartışmamıza kızmış ve demiş ki "metallica mı iron maiden mı". Sayın arkadaşım sana soruyorum , bir grubun tartışılması için bu grubun dünyaca ünlü olması mı gerekir ki bence mvö bir ingiliz ya da amerikan grubu olsaydı dünyaca ünlü olabilirdi.
MVÖ hakkında bu kadar çok tatrışma nedenimiz ise türk rock tarihinde onun gibi bir grup olmamasıdır ve parlak bir gelecek vaadetmesidir.
-
asıl mesele "cambaz" değil, buckethead diye bir amerikalı gitarist var, bir ara guns n roses'da da çalmıştı (bkz 2002 mtv video music awards), "bir derdim var" şarkısının introsu adamın solo albümünün introsuyla aynı, ama öyle böyle aynı değil bilmem anlatabiliyor muyum :)
-
HADİ ORDAN BE NASIL BU KADAR SAÇMA KONUŞABİLİRSİN BESTE YAPMAKTAN ACİZMİŞ..MVÖ HAKKINDA NE BİLİOSUNKİ SON ALBÜMÜNDEN BAŞKA..ADAMLAR YAPMIŞ İŞTE FISTIK GİBİ Bİ ALBÜM KARDEŞİM KABUL EDİN !! BİR TANEDE COVER KOYDULAR DİYE BU KADAR DA ABARTILMAZ OLAY YANİ!!!!
CAMBAZ MOR VE ÖTESİNİNDİR VE MVÖ NÜN KALACAKTIR.. o kadar...
-
mordiken
en komik konulardan biri daha...
nazan öncel kim ya ki mvö onun şarkısını alsın çalsın.hayret bişey ya...
nazan öncel mor kablomudur kızıl ötesimidir nedir onun gibi 100 lerce grubu çıkartır cebinden
-
morveötesini yargılamak için ilk önce ilk dört albümünü dinlemek gerekir vede ben ilk albümlerinden beri takip ediyorum bu bilinçsizce yorum yapanlara ''hadi ordan'' demek geliyor içimden..
-
ya harun bi açıklama yaptı bu konuda arkadaşlar ileri geri konuşmayın lütfen çünkü cambaz harbidende ne nazan öncelin şarkısı ne çalıntı?Zaten arkadaşlar bu mor ve ötesi denen grup rockçı ve nazal öncel dinleyen tipler değiller bunu kendileride söyledi ve o adamların hepsini çok iyi biliyorum ve gerçekten hepsiyle tanıştım onlar sandığınızdan çok daha zeki olgun insanlar lütfen uyarıyorum onlara sokak köpeği gibi davrananlar kendinizle birlikte mor ve ötesini bi daha gözden geçirin