-
madem iki şarkısını biliyosun neye dayanarak bu kadar ağır eleştrilerde bulunabiliyosun???!!!!!! yok kapasiteleri yetmezmiş de yok bilmemneymiş..... evet o yüzden 4 albümde kendilerine ait 44 beste var dimi........???!!!
-
nazan oncel kimde mor ve otesi onun şarkısını çalcak diyen arkadaş..Nazan oncel 80 tane mor ve otesi eder...nazan oncelin şarkılarını şu anda türkiyenin tek ve en büyük starı dediğimiz insan soylüyor...nazanın şarkıları yıllardan beri var ve en onemlisi nazan oncel yıllardır bu piyasada ayakta durmuş harika bir besteci..Mor ve Otesi ise 4 tane albüm yapmış sokağa çıkıp sorsan mor ve otesini tanıyomusunuz diye hiçkimse tanımaz...çok genç insanlar hariç...
AYRICA biride mor ve oteesinin cambaz şarkısının sadce introsu nazanınkine benziyor demiş..sevgili kardeşim şarkının introsu zaten nakaratın bire biri..(BÜTÜN DÜNYA İZLER DURUR....)kısmı...introyu çalmışlar nakaratı çalmışlar eeee bırakta gerisini yapsınlar..ayrıca bir derdim var isimli şarkının da çalıntı olduğunu bir arkadaş soyledi...MOR VE OTESİ ÇALDIĞI VE HERKESİN YAPTIĞI BİR KAÇ COVER DIŞINDA pek fazla bir şey yapamayan ,türkiiyedeki bir çok amator gruptanda daha kotu olan fakat şansları çok yaver giden bir grup insan işte...bir tane oz ve oz mor ve otesi şarkısı yapsınlar ve o şarkı herkesin diline düşsün o zaman konuşun..güle güle..
-
bana laf atan arkadaşlar;
o türkiyenin starı dediğiniz adamın şarkılarının bestecisi nazan öncel miş bimem neymiş bu beni ilgilendirmez.zaten koyun,kuzu vb şarkı yapan biri beni hiç ilgilendirmez.ki nazan öncelin kendi için yaptıklarınında pek farkı yok.hay hay may hay,yok hokka bilmem ne saçma sapan sözlerden şarkı yapıyo milletin ağzına dolanıyo.başarı bu mudur yani,
sana ya da kim yazdıysa ona göre???
bahsedilen şarkı "beni hatırla"dır.daha önce ayşegül aldinç söylemiştir.şarkının girişinde cümbüş kullanılmasından dolayı insanlar benzetebilir ama şarkının tamamını benzeten arkadaşlar kulak doktoruna gitsin derim.mvö nazan öncel dinlemiyo ki şarkıyı ondan çalsın.yok cover yok çalıntı lafları.eeee 44 şarkıyı çaldımı bu adamlar yani.hayret bişey.birde mvö kendi şarkısını yapsın milletin diline dolansın yazmışsın.onların böyle bi amacı yooooooook.cambaz dada yoktu.ama malesef şarkı tuttu.yani anlayan anlamayan dinliyo mvö yi şimdi.sence bi grubun başarılı olması bi şarkısının tutması mıdır?yani senin yazdığına göre mvö kendine ait bi şarkıyla(coverlar dışında hepsi kendi besteleri zaten)patlarsa başarılıdır öyle mi?
katılmıyorum ve bu konununda gereksiz yere daha fazla uzamasına katkıda bulunmak istemiyorum.
-
mvö tesadüfüü tutturmuş bi gruptur. 4 albüm yapmış olmak çok büyük bi iş değildir eğer içlerinden sadece 4-5 şarkı akılda kalıyosa.
nazan öncel gibi bi şahsiyetin de yalan söyleyeceğini hiç ama hiç sanmam.
kim daha yaratıcı derseniz... tabi ki nazan öncel. ve bu da ihtimalleri nazan öncele yaklaştırır.
-
Olayı duymadım ama zannedersem ortada nazan öncelin cambaz benim şarkım gibi bir demeci var anlaşılan...
Eğer öyle bişey söylediyse nazan öncel kesin doğrudur...
Mor ve Ötesi Keşke böyle bişey yapmasaydı...
Sevmeye başlamıştım ne güzel...
-
ya pesimist kardeş bişe diycem nazan öncel kabul etmiş mi evet cambazı benden aldılar diye hayır yok öyle bişey ya da bilmiyorum duymadım sonuçta yani nazan abla bu konuda yorum yapmamıştı...mor ve ötesi de 4 albüm çıkarmış bilmemnee ya 4 albüm çıkarmak çok kolay mı bu kadar hayran kazanmak?? bu gruptakiler daha çook genç ve bu yaşlarında 4 albüm ve büyük hayran kitlesi bence elde edilen güzel bi başarıdır...4 albüm bugüne kadar olanlar bundan sonrası yok mu!!sonuç olarak nazan ablamıza saygım sonsuz ama şarkısı çalınsaydı sanırım böyle rahat davranmazdı dimi?pesimistciim sende sevmeye devam et çünkü bu adamlar gerçekten büyük iş başarcaklar onlar iyi...
-
ya iki şarkıyı dinledin mi sen ve nasıl benzettin.nazan öncel demişse doğruymuş bilmem neymiş nerde konuşmuş ya kadının öyle bi açıklaması yok.şarkı benim gibi bişeyde demedi diyemez.kulak yok derim o zaman ona ben.beni hatırla ve cambaz.ne alaka ya.ayrıca yaratıcılıktan bahsetmiş bir arkadaş kuzu,hay hay,hokka mokka mı yaratıcılık.mvö bu konuda açıklama yaptı lütfen daha fazla tartışmayııııın.
-
benim
-
Arkadaşlar olayı kapatmak için iki şarkının introlarına bakıp buraya yazacağım. Bakalım olayın aslı ne? Bekleyin lütfen...
-
mvo nun kendine ait hiç bir çalıntı şaibesi olmdan herkesin bildiği bir şarkı varmı..yazın bakalım..bende dinliyeyim..