-
illa herkesin bilmesi mi gerekiyo ya ona bakarsan duman ı da coverlarıyla tanıdınız...
senin başarı kapasiten mutlaka şarkılarını herkes bilmeli diyosa sana bikaç başarılı -sanatçı- ismi söyliyeyim :serdar ortaç gülben ergen ve daha birsürü..
bu açıklamayı mvö yü sevdiğimden dolayı değil çok saçma bişekilde attığınızdan dolayı yaptım madem atıyosunuz bari biraz destekli atın..
bu saçmalıkları yazanların yaşları kaç acaba akıl yaşı tabii...
birde herşeyden nasıl haberleri oluyo mvö nün bile haberi olmadan biyerinizde konuşulanları dinlemek için uydu mu var
-
illa herkesin bilmesi mi gerekiyo ya ona bakarsan duman ı da coverlarıyla tanıdınız...
senin başarı kapasiten mutlaka şarkılarını herkes bilmeli diyosa sana bikaç başarılı -sanatçı- ismi söyliyeyim :serdar ortaç gülben ergen ve daha birsürü..
bu açıklamayı mvö yü sevdiğimden dolayı değil çok saçma bişekilde attığınızdan dolayı yaptım madem atıyosunuz bari biraz destekli atın..
bu saçmalıkları yazanların yaşları kaç acaba akıl yaşı tabii...
birde herşeyden nasıl haberleri oluyo mvö nün bile haberi olmadan biyerinizde konuşulanları dinlemek için uydu mu var
-
ya nef_i boşver ya. sinirlerini bozmaya bile gerek yok. bilenler biliyo işte... cambaz kimin tartışması biter, kerem k.nın sakalı, sahneye geç çıkmaları bulurlar yine bi konu. biz biliyoruz ne kadar güzel şarkıları olduğunu boşver onlar böyle düşünüp dinlemesinler (popülerleşmesine kızmıyo muyduk :))
-
cambaz kimin bilmem ama güzel şarkı yapmışlar kabul edin.
-
dumanın eski kopruler ,bebek,oje içerim ben bu akşam tarzı kendine ait iyi şarkıları var..mvo den daha oyle bişey yok..neyse size müziği oğretecek halimiz yok burdan..devam edin dinlemeye..karışamayız ama bunlarıda bilin ve hiç değilse büyütmeyin şu herifleri...ŞANSLI BİR KAÇ İNSAN İŞTE
-
Evet arkadaşlar,
İki parçayı da dinledim. MVö güzel bir şekilde esinlenmiş parçadan! Bu öyle bir esinlenme ki sormayın. Notalara sus vererek çaktırmamaya çalışmış, metronumunu hızlandırmış ama ancak bu kadar kapatabilmiş. İlk dinlendiğinde alakası yok denilebilir ama daha dikkatli dinlediğinizde anlarsınız. Kulağı olmayan insanlar bile ilk 4 notasından anlayabilir.
-
çok haklısın dostum
-
bak arkadaşım bu adamlar bi metallica bir iron maiden değil belki ama
bu adamlar 1995 ten beri sıradışı bi gayesi olup bunu Türkiye'ye yaymaya çalışan kişiler eğer gundeme oturmuşsa kalmalı...İnsanların ufkunu genişletebilmesi için iyi bi fırsat mor ve ötesi dinlemek bence tüm dünyada ki yozlaşmayı önlemek için kendi çaplarında bir kavga vermeleri suç mu?
-
cambaz benim..
-
hayır benim :))))))))))))))))))))))))) 666 süpersin yahuuu :)))