-
bu popüler kültür müziği olan pop müziği yavaş yavaş bizleri hepimizi öldürecek....yok olacağız sanırım .....ne olacağız ? ne gerekli ki kurtulmak için? yardım edin!!!!!!!!!!!11
-
her geçen gün britney,christina ya da justin'e benzemeye çalışan saçma popçular çıksa da bence türk rock'ının bu aralar giderek geliştiğini düşünüyorum.piyasada cidden güzel rock yapan insanlar var.ama bazılarının çok az kitlesi var,tanınmıyo.onların ortaya çıkması gerek bence.(örnek:cem köksal)direc-t gibi yeni çıkan gruplara da sonuna kadar güveniyorum.bence çok güzel işler yapıcaklar ilerde.ama günümüz özenti,tikky popçularının bu saatten sonra değişebileceğini pek sanmıyorum.bizler güzel gruplar kurup kaliteli müzik yapabilirsek,kendi neslimizi kurtarabiliriz belki.
-
sanırım bu eski forumlarda var ama gene belirtiyim.güç medyada.yani günümüzde böyle.insanlar medyanın dediklerini düşünmeden kabul ediyorlar.önlerine sunulanı tüketiyorlar.araştırma filan yapmıyorlar kesinlikle.halbuki insanlar önlerine konulanı biraz düşünse,biraz doğruluğunu tartsa herşey çok daha farklı olucak.
-
düşündürtmezler...
-
rock adına dınledıgınız seylerın de populer muzık oldugunun emınım farkındasınızdır,ben ve benım gıbılerın bıyere gıttıgı yok,yok olmuyoruz burdayız,populer muzık olmasa ben dınledıgım muzıkten zevk alamzdım zaten,o yuzden bu pupuler muzık varolsun ıstıyorum,türk rock ı dedıgınız sey turklerın yaptıgı rock muzıkse,evet oldukca gelısme var,cunku populer su sıralar, mor ve otesı kurban dırect kargo athena vs vs...gunumuzde bunlar da pop albumlerı kadar satıyor,o zaman pop muzıkten olmeyecegız demekkı,belkı onlar turk rock muzgınden olurler ne dersın? sonucta farklılıklara acık olmak ve bırazcık da saygı,hakedenlere tabı
-
merak etmeyin sonu iyi olacak....
-
gittikçe geliştiriyolar işte...hadi hayırlısı...
-
bi b.k olmayacak....bence biz yine yabancı albümler almaya devam edeceğiz.aptal türk pop müzik dinleyiciside'BÜTÜN DÜNYAAAA İZLER DURUR AFETİ AZAAAAM BEKLER DURUR'diye ortalıklarda dolaşacak.yavuz çetin gibiler intihar edecek,mavi sakal gibi gruplar dağılacak,mor ve ötesi kral tv de 3. sırada olcak,yaşar kurt gibiler kendini alkole vurup,yavaş yavaş eriyecek..falan feşmekan.durum budur..hayal kurup kendinizi kandırmayın..
-
bişey olmaz yeni rakıya korkmayın! hadi şerefe!
-
666 demiş ki:
bi b.k olmayacak....bence biz yine yabancı albümler almaya devam edeceğiz.aptal türk pop müzik dinleyiciside'BÜTÜN DÜNYAAAA İZLER DURUR AFETİ AZAAAAM BEKLER DURUR'diye ortalıklarda dolaşacak.yavuz çetin gibiler intihar edecek,mavi sakal gibi gruplar dağılacak,mor ve ötesi kral tv de 3. sırada olcak,yaşar kurt gibiler kendini alkole vurup,yavaş yavaş eriyecek..falan feşmekan.durum budur..hayal kurup kendinizi kandırmayın..
öyle güzel özetlemişsinki.. söyleyecek başka hiçbir şey yok..