-
psycho vocelo
senin gibiler yüzünden ilerleyemiyo zaten türk rock.çünkü harcanan emeğe,yapılan müziğe değer vermiyorsunuz.adamların boyuna posuna hastayım diyosunuz.sonra ne olacak bu türk rock ın hali diye dövünüyosunuz..siz daha milletin kaşına gözüne vurulmaya,kasetlerini yakışıklı diye almaya devam edin.daha çok beklersiniz n.h gelişir,n.h düzelir..
-
Türk Rock'ı diye bişey hiç olmadı ki...
666'YA
ben kurbanın şarkılarını gerçekten çok seviyorum,albümünü de davulcusunun kaşı gözü için almıyorum.adamın sadece kaşına gözüne bakmak istesem internet sitelerinde var zaten bi sürü fotoğrafı.ha cidden seviyorum,o ayrı..ama pentagram,cem köksal,kronik vb. grupları da dinler ve de çok severim.özellikle pentagram yurtdışında da türkiyeyi çok güzel teslim etmiş,önünde saygıyla eğildiğim bi gruptur.ama şahsi fikrim,şu an piyasadaki rock grupları arasında en iyi durumda olanın kurban olduğudur.yukarda da onu belirtmek istedim.yanlış anlamana ve böyle sert çıkışmana gerek yoktu bence..yani beni öyle heriflere sadece aşık olduğu için albümlerini alan bazılarına benzetmene gerek yoktu.bu benim fikrim sonuçta.sanatçıları tiplerine bakarak dinleseydim,şimdiye kadar marylin manson'dan nefret ediyo olurdum...
-
Türk Rock'ı diye bişey hiç olmadı ki...
ayrıca şunu yazmayı unutmuşum,hemen ekleyeyim;ben turk rock'ı gelişmiyo diye dövünmüyorum.tam tersine bu konudaki gelişmeler beni sevindiriyo ve umarım gitgide de daha iyi olur.
-
bencede iyiye gidiyor... son albümler geçmişe bakınca süper bile denir. yavaş yavaş. neden bizim metallica gibi çok ünlü bi grubumuz yok ?
-
kesinlikle git gide gelişiyor ve daha da fazla kitlelere hitap ediyr metallica konusuna gelince hiç bir grup veya sanatçıyı başkalarıyla karşılaştırmak hoş değil o sanatçıyı geçmişteki albümlerine göre kıyaslamak kendiyle kıyaslamak daha mantıklı.
-
psycho vocelo(2)
kardeşim yukarda yazdıklarını bi defa daha okumanı tavsiye ederim sana..yaptıkları müzikten haberin yok.gürpınarın kaşına gözüne hasta olduğüunu yukarda kendin yazmışsın.bunları ben bi tarafımdan uydurmuyorum.bence yukarda yazdığına göre senin türkiyede yapılan rock müzikten haberin yok.burdan bu sonuç çıkıyo.bi duman bi kurban,bi pentegram biliyosunuz sonra türkiyede rock müzik yapılmıyo diyosunuz..
dipnot;özellikle pentegram yurtdışında da türkiyeyi çok güzel'TESLİM'etmiş demişsin.o 'TEMSİL'etmiş olacaktı.bunuda burdan düzeltelim.
-
Valla iyiye gidiyo.Umutluyuz.
-
mok gibi
dahada moklasacak
-
Kıyaslayan yok ki? Neden onlar kadar ünlü bir grubumuz yok demiş inq. Olur kanka, dediğin gibi giderek daha iyi işler çıkmaya başladı... Bir de kitle iyiye gitse bak neler olur o zaman... Müzisyenlere kendi müziklerini yapma şansı vermiyo ki bu millet... Hem yenilik istiyor hemde en baba müzisyeni bile bir coverını dinlemeden benimseyemiyor. Sonra da utanmadan hep aynı şeyler hiç yeni bir şey yapan yok deniyor...
Sorun kitlede senin anlayacağın...
-
Jack_Sparrow amcam biliyor. Türk Rock ilerlemez. biz ilerletemiyoruz. Eğer bu sitedekilerin yarısından fazlası Death dinlemeyi ve çalmayı bıraksaydı o zaman mvö gibi 100lerce olurdu ama bu site türkiyenin bir küçültülmüş versiyonu. Yarımızdan fazlamız yabancı death ve türü sert müzikle ilgileniyor.
SOnuÇ olarak: Türk Rock b.k gibi bishey olacak (gruplar iyi olsa bile)