-
abi sana bi öneri bence fazla black metale ve dinleyenlere özenme.black metalin edindiği konu ölüm v.b şeyleredir bende death metall ve black metall dinliyodum ama artık gereksiz olduğunu düşünüyorum sen metallica ve tarzı grupları dinlemeye devam et hayattan kopma yoksa toplumdan gittikçe uzaklaşırsın... ve ağır gelmekle pek ilgisi olduğunu düşünmüyorum.dinleyenlere saygı gösteririm ama başlamadan önce bi düşün
-
aaaa! babam gelmiş!!!!
-
Eğer tipin en serte yakınsa metallicayla başla gitsin. zaten zamanla arch enemy, death, kittie gibi gruplara dönüşür. Ben bi bok bildiğini iddaa etmiyorum ama 250 den fazla grup bilirim. 150 den fazla dinlerim. 50den fazla hastasıyım. Henüz 18e bile gelemedim hatta daha 4 sene var ama metale erken başladım. 6 sene önce şanseseri metallicayla başladım. ve hala severim. ama Fear Factory, 69 eyes, Tristania, Kittie, Arch Enemy, Slipknot gibi daha sert gruplara döndü ilgim. sen metallica ve benzeri 'ünlü' gruplarla başla. her dinlediğin yeni grup biraz daha sert ya da daha yumuşak ya da daha melodik (nasıl istersen) öyle olsun. sonra kendi tipini bulursun
-
metallica dinleyen biri zaten tarzını bulmuştur hem melodik hemde serti metallicada bulabilirsin....dinlemekten vazgeçmediğim tek metal grubu(opethden bile vazgeçtim)::)
-
Herkesin tipi farklıdır, metallica bana artık süt işi geliyo. Ha güzel melodik, heleloy da (dinlemeyi ben de severim 8 yaşından beri) pek sert diyemem. ona sert diyen metallicadan başkasını görmez olmuştur bence. (Bu bi aşağılama ya da gönderme değil, kendimden bilirim 6 sene metallicadan başka bişi göremedim ben)
-
No_Remorse.... Hergördüğün yerde Metallica'ya bok atıyorsun... Kaç tane Metal grubu biliyosun acaba... Kıçı kırık 3-5 farklı isim duyunca efsaneleri harcamak kolay geliyo dimi...
Yav bulamadım kardeşim... Bulamadım benim gibi bi adam... Ulan 300 tane Metal grubu tanıyorum dinliyorum... Benim kadar tanıyan birsürü adam tanıyorum ama neden onlar Metallica'ya bok atıyor ve ben Metallica'yı savunuyorum anlamadım gitti yaff... Yeter artık...
-
baba sen iyisin be! aydınlandık valla helal olsun ama neden sadece black metal onu anlayamadım işte? bu arada opethi bilirsin? ya ben göremiyorum ya da opeth dinleyen cok az insan var ne dersin?
-
bok atmak değil bu! Yani beni bok atar diye mi nitelendiriyosun. Hiç yoktan hepimizden bahzetme. Zaten bi rmetallica parçasını nick edinmiş ve metallicaya bok atan bi insanla konuşmaya deyymez!
-
bence
Black metal dinlediğini ve sevdiğini anladım.Ama bance bu tür müzik dinlemenin yanında zevkini,kulağını vb.leri geliştirecek başka şeyler de dinlemen gerektiği düşüncesindeyim.
Mesela TOTO önerebileceğim yüce gruplardandır.Dinle,vazgeçemeyeceksin.Ama baya eskiler ve bayaa albümleri var.Bikaç albümünü edinmeye çalış.Melela ''Tambu'' veya ''sevent one''albümleri olabilir...
-
amon amarth,moonspell,katatonia black metal grupları değil.