Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

metalin babalarına..

• JackSparrow • 17 Eylül 2004 20:36 • #439609
    bence

arch_enemy olm 14 yaşındasın nasıl 250 tane grup biliyorsun yaa...

O zaman benim ölmem lazım ben 14 yaşında yanlızca 20 grup felan tanır bilirdim... 6 senedir dinliyorum rock/metal henüz 300 civarı grup biliyorum... ama sen 10 yaşında metale başlamışsın 14 yaşındasın ve 250 grup biliyorsun öylemi çok ilginç....
  • munderworld • 17 Eylül 2004 20:40 • #439610
    bence

bak bence slayer sepultura cradle of fılth manowar slipknot megadeath creeping death rammstein pentagram metallica ıced eart çok iyi gruplar bence dinlemekten zevk alacağın gruplar
  • arch_enemy • 17 Eylül 2004 23:27 • #439627
    hıhı

tekrar dönüyorum. Aslen özenerek metal dinlemeye başladım. Tüm müzik hayatım rastalntısal gelişmiştir. Babamın izmirde bar sahibi olması bir etken ve 1inci sınıfta metallicaya özendirildim. Sonra kendimi buldum. Rastlantısal olunca bunun sizinkilerden farkı pek olmuyor (şanslıyım ben!)
  • pesimist • 19 Eylül 2004 13:39 • #439704
    Tuğçe bak sana bazı grup isim leri vermişler de.. nası güldüm anlatamam...:D
    iyiki sormuşsun...
    senin dediğin gibi bi mok bilmeyen insanları daha güzel seçmiş oldum :D
    Öyle isimler varki black le alakası yok..
    meselaaa KATATONİA... doom metal grubudur...
    .ok güzel gruptur ama black metal yapmaz...
    utanmasalar ANATHEMA dinle diecekler black metal grubu olarak...
    ANATHEMA süper gruptur, hatta belkide dünyanın en iyi grubudur ama onunda black le alakası yok..
    Tamam AMON AMARTH a black denilmesini anlayabiliyorum çünkü tarzları benziyor ama AMON AMARTH Death metal grubudur...

Benden sana bi tavsiye black metal dinlemek istiosan.(ki ben doğal akışla o müziğe gitmeden kendini kasarak onu dinlemeni istemem) CRADLE OF FİLTH dinlemeni tavsiye ederim...
    Hem bulman kolay olur hemde dinlemesi diğer grup lara göre biraz daha kolaydır...

Metale hoşgeldin...
  • pesimist • 19 Eylül 2004 18:15 • #439726
    andresson
    Bu forumda adam gibi bilgi veren bi sen varsın abi...
    Diğerlerinin yazdıklarıyla kıyaslanmıyo bile...
    Helal olsun...
    Devam...
  • kafa-yok • 19 Eylül 2004 19:57 • #439738
    hıhı

herşey black sabbath.
  • ZamaZingo • 19 Eylül 2004 22:20 • #439766
    with Martin

Black Sabbath ama Tony Martin'li veya Diolu black sabbath daha bi black sabbath gibi bence,sen ne dersin?Ozzy karga sesiyle mtv de takılsın!!