-
[::K.İ.L.İ.T::]Lütfen sadece mor ve ötesi severler ve mor ve ötesi korurlar gelsin uğraşamam fanatiklerle....
-
[::K.İ.L.İ.T::]ya bu mor ve ötesi modası nedir ki böyle. dün yüzüne bile bakmadığınız adamlar mor ve ötesi. onlardan çok daha iyi şeyler yapanlar var. 1 şarkıyla 1 albümle bir grubun hayranı olunur mu? yok ben önceki albümlerinden dolayı da hayranıyım diyorsanız nerdeydiniz bunca zamandır? yanlış anlaşılmasın takdir ediyorum kendilerini güzel şarkılar da bu moda nedir ya...
-
[::K.İ.L.İ.T::]x
-
burdayızzzz
[::K.İ.L.İ.T::]nasıl yani???
nerdeydiler mi???
bişekilde belli mi atmak gerekiyo???
-
[::K.İ.L.İ.T::]bak chatnoir arkadas bence sen kendini moruncu kattan asagıya at hala turkiyede yasadıgını idrak edemediysen onu bilmem ama hergun onlarca kişi meshur oluyor ve sarkıları moda oluyorda mor ve ötesi 4. albumlerinde patlıyo omu rahatsız ediyo seni bak ben gül kendine albumunden beri dinlerim kendilerini zaten cok iyi iş yapıyorlar ama kötülemenin anlamı yok adamların gayesi var bırakta gercekleşsin yaaawww nedir mor ve ötesi düşmanlığı
-
[::K.İ.L.İ.T::]andy warhol,lütfen.
-
[::K.İ.L.İ.T::]forumu açan arkadaşım sen epey bi çömsün mor ve ötesi konusunda anladığım..yani 3.albümlerinde dinlemeye başlamışsın..böyle bi forum konusu yapman beni şaşırttı..zaten bi konuda yok ortada..ben de anlamadım bu cambaz modası nedir???adamlar 96 yılından beri varlar zaten hala da var sizin dikkatinizi 'gül kendine'yle ya da 'cambaz'la mı çektiler???çok daha kaliteli şarkıları da var ama yazıkki bunlar farkedilemiyor..sürü psikolojisi işte ya..bi şarkı tuttu mu herkes beğeniyor diye beğenenler var ve bu da grup hakkında piyasa oldular muhabbetinin açılmasına yol açıyor..üzülüyorum şahsen mor ve ötesi adına fanları fan değil yoksa!!müzikle işleri olan insanlar çok az onları sevenlerden...kızlar özellikle harun harun diye bağırıyorlar,onları sadece bu görsellik mi etkiliyor??nedir bu ya??protesto ediyorum mor ve ötesi seviyoruz deyipte müziğiyle değil grup elemanlarıyla ilgilenenleri!!!!!
-
[::K.İ.L.İ.T::]mor ve ötesi nick li kişi bence sen at kendini çünkü daha ne dediğimi bile anlamamışsın. ben mor ve ötesine düşmanım demedim evet gerçekten iyiler...ama therion un da dediği gibi bu sürü psikolojisinden başka bişey değil. en güzel cevabı o vermiş sana...
-
[::K.İ.L.İ.T::]mor ve ötesi pohahahahha iyi olabilirler ama isimleri bile çalıntı
-
[::K.İ.L.İ.T::]pardon da niye bu kadar kıskanıyorsunuz anlayamıyorum önemli olan ismi mi bunların?yani nedir karete bu ya?senin de benim de şuradaki nickimiz çalıntı o zaman ne yani harun-keremler-burak mı olsaymış grbun adı çalıntı olmasın diye??hangisi çalıntı değil sence??biz burada ufak ayrıntılara değinmiyoruz öyle yaparsak eleştirilecek gerçekten çok şeyleri var biz burada müzik konuşmaya çalışıyoruz..