Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

CAMBAZ herzaman mor ve ötesi'nin kalacak zatende onlarındı...

• likablegirl • 20 Eylül 2004 18:50 • #439805
    [::K.İ.L.İ.T::]arkadaşlar cambaz mor ve ötesi şarkısıdır ve hep öyle kalacak mor ve ötesinin bir anda TAMAMEN müzikal başarılarıyla gündeme oturması niye rahatsız edici bir durum anlayamıyorum artık herkes anlasın mor ve ötesinin kimsenin şarkısına sözüne ihtiyacı yok onlar kendi çabalarıyla buralara geldiler ve hep en iyi olarak da kalacaklar
    bu konu burda B İ T M İ Ş T İ R !
  • crazy_girl • 21 Eylül 2004 18:50 • #439920
    [::K.İ.L.İ.T::]ne çabası be sadece kliplerini kral tv ye verip parayı bastırdılar.onu yapan herkes ünlü oluyo...
  • therion • 21 Eylül 2004 18:56 • #439921
    [::K.İ.L.İ.T::]seni de yakında kral tv de görmek dileğiyle...mvö de sana vokal yapar ne dersin???
  • therion • 21 Eylül 2004 19:00 • #439922
    [::K.İ.L.İ.T::]ceza,avril lavigne,mor ve ötesi???anlam veremedim kardeşim ben mi yanlış anlıyorum seni??yoksa sen bile kendini anlayamıyor musun???ne alaka ya neyse kişiliğin oturupta büyüdüğünde yine tartışırız çılgın bacı!!
  • morvedelisi • 21 Eylül 2004 20:14 • #439928
    [::K.İ.L.İ.T::]Mor ve Ötesi'nin daha önce de klipleri vardı cambaz ilk ve tek değil.ayrıca halkın zevklerine de uygun değil.arabesk,pop ve bazen ukalalık edip rap dinler ülkem insanları.Mor ve Ötesi'nin haraketli bir çok şarkısı vardı bu ilk veya tek değil.Mor ve Ötesi'nin sağlam bir geçmişi var.artık zamanı gelmedi mi meşhur olmanın?tek şarkıyla ünlü olanlara yok ilk albümleriyle meşhur olanlara laf yok niye 10 yıllık Mor ve Ötesi'ne laf atılıyor?bu çekememezlik nedendir?biri objektif olarak açıklasın bana.Mor ve Ötesi antipatik bir gurup değil.gerçekten sevilecek dinlenecek örnek alınacak gurup.keşke tüm müzikle uğraşanlar onlar gibi olabilse.neden açıklayın bana
  • likablegirl • 21 Eylül 2004 20:21 • #439929
    [::K.İ.L.İ.T::]çok haklısın kesinlikle katılıyorum niye mor ve ötesinin bu kadar sevilmesi rahatsızlık verici ha şöyle diyosanız yok işte iş olsun diye dinleyenler çok bi süre sonra o kişilerin hevesleri geçip başka şarkı veya gruplara takacaklardır gerçek dinleyiciler ise hep burda olacaktır
    cambaz çalıntıymış bu kadar da olmaz nerdeyse adamlara neden gözünün üstünde kaşın var diyeceksiniz olmaz ama YETER ben gerçek bir fan olarak bu saçmalığın bitmesini istiyorum mor ve ötesi mor ve ötesidir kimseden şarkı falan almaya ihtiyacı yok! KONU KAPANMIŞTIR
  • DJ GADOHA • 26 Eylül 2004 02:54 • #440217
    [::K.İ.L.İ.T::]müzik güzel kayıt süper şahsen alıp dinlemme ama lafte etmem çünkü bunlar zor işler
  • tranceparent • 26 Eylül 2004 03:44 • #440219
    caps lock

[::K.İ.L.İ.T::]caps lock var orda bassaydin keske boyle bagirmamis olurdun agzimiza dogru
  • coke-man • 26 Eylül 2004 18:31 • #440252
    mor ve berisi

[::K.İ.L.İ.T::]yaa bu adamlar istedikleri kadar güzel müzik yapsınlar ama unutmayın sahtekarlar.kalkıp küreselleşme karşıtıyız,kahrolsun emperyalizm falan diye nutuk çekiyorlar, sonra bi bakıyosun parayla ceplerini dolduruyorlar.ben bu adamların parasız verdikleri konserleri bilirim.şimdi ise bir konserleri 15 milyon.bu para hırsı değildir de nedir?ver klibi en keko kanallara bunu gören kekolar da gitsinler albüm alsınlar.sooora burdaki teenagerlar da mor ve ötesi diye avaz avaz bağırsınlar.bi de teomanı,haluk leventi savunun onların adından şarkılarından nick yapın garaj tam sirk havasına bürünsün.gerçekler acı ne yazık ki!
  • likablegirl • 26 Eylül 2004 18:59 • #440253
    mor ve berisi

[::K.İ.L.İ.T::]meslek diye bişi vardır dimi aç mı kalsın adamlar bunlar onların işleri tabi para kazanıp piyasa yapıcaklar yaa amma saçma şeyler yazılıyor bedava konserler de veriyorlar örneğin samsun konseri BEDAVA idi. yeter ama iyi müzik yapıyorlar beğenildiler diye bu kadar da üstüne gitmeyin milletin !