Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

CAMBAZ herzaman mor ve ötesi'nin kalacak zatende onlarındı...

• mor ve ötesi • 27 Eylül 2004 14:11 • #440324
    mor ve berisi

[::K.İ.L.İ.T::]coke-man git ve colanı iç hiçbişeyden çaktığın yok
  • nef_i • 27 Eylül 2004 16:32 • #440337
    saçmalık

[::K.İ.L.İ.T::]__________________lllll_________________________
  • morvedelisi • 27 Eylül 2004 17:36 • #440340
    Mor ve Ötesi

[::K.İ.L.İ.T::]Sezen Aksu büyük sanatçıdır öyle değil mi tartışılmaz konseri ne kadar bilen var mı?bu adamlar iş yapıyor artık.albüm çıkarıyorlar tam profosyoneller giderleri olmalı öyle değil mi?albüm satarak para kazanılmaz.maloluşu çok daha fazla emek de var.Mor ve Ötesi bazılarının dediği gibi doğrudur zengin gruptur.babalarının parası boldur bu arkadaşların.yeteri kadar zarar ettiler artık piyasa olmanın zamanı geldi.üstelik derin bi çıkış değil bu.şehirde yoktu dinleyicileri bırak zaman akısında küçük bir kitle oldu gül kendine de genişledi ve dünya yalan söylüyorla tavan yaptı onlar adım adım çıktılar buraya onları takip etmeyenler tanımayanlar bunu keskin bi çıkış olarak düşünebilirler ama onlar şuanda bulundukları yeri fazlasıyla hakettiler
    ayrıca konserin bedava paralı kısmına bişey daha demek istiyorum
    Mor ve Ötesi küçük bir kitleye hitap ediyordu ancak oldukça kaliteliydi bu kitle.şimdi çookk genişledi.bilen bilmeyen dinler oldu.şimdi bedava bi konser verseler dedelerim ninelerim mahallenin çoluğu çocuğu toplanır öyle gider.Mor ve Ötesi kaliteli bir grup belli bir seviye olmalı konserlerinde
  • chatnoir • 27 Eylül 2004 18:57 • #440362
    Mor ve Ötesi

[::K.İ.L.İ.T::]likablegirl herşeye son noktayı koyma yetkisini kim verdi ayrıca neden otoriterlik taslıyosun anlayamadım ama neyse... mor ve ötesi peehhh...
  • mor_ve _ötesi • 27 Eylül 2004 19:16 • #440364
    Mor ve Ötesi

[::K.İ.L.İ.T::]BENDE SANA KATILIYORUM YANİ TAMAM BENDE MOR VE ÖTESİ HAYRANIYIM.AMA LİKEABLEGİRLE BENDE ''KONUYU KAPATMAK SANA KALMAMIŞ'' DEDİM AMA BENİ ŞİKAYET ETTİ Kİ MESAJIM SİLİNMİŞ.AYRICA MOR VE ÖTESİNİ SAHİPLENMESİ VE 'ZATEN DAHA MUTLU OLAMAMIN KLİBİNDE KIZ HARUN'UMU (YANİ LİKEABLEGİRLÜN HARUNUYMUŞ) OKŞAMIŞ DURMUŞ' FALAN DEMESİ ÇOK SAÇMA.BAK BUNU YAZIYORUM BİRAZDAN BENİ ŞİKAYET EDER SİLDİRİR BU MESAJI
  • therion • 27 Eylül 2004 23:42 • #440371
    Mor ve Ötesi

[::K.İ.L.İ.T::]mor ve ötesi emperyalizm savunan bi grup değil öyle olsaydı adidas ayakkabı giymezdi - o kadar salak değiller bundan emin ol hatta seni beni cebinden çıkaracak kadar akıllılar- onlar sadece savaş karşıtıydı lütfen olayları karıştırmayalım!!!para kazanacaklar tabi bu ne tepki??sen olsan kazanmaz mısın?paranın kölesi olmaz mısın?git işine ya!!!!
  • nef_i • 28 Eylül 2004 00:31 • #440378
    +1

[::K.İ.L.İ.T::]niye anlaşılamıyor acaba bu kadar açıklamaya rağmen????
  • mor ve ötesi • 28 Eylül 2004 12:53 • #440407
    Forumu ben actım ben kapatırım o kadar...

[::K.İ.L.İ.T::]Kapatıyorum ka-pat-tımmmmmmmmmm