-
18 yaş dimi metalgirl
metalgirl arkadaşım. bende giremedim bu lanet olasıca yaş sınırı yüzünden. "18 yaş olayına gelince. dediğim gibi kapalı mekan olduğu için bu yaş sınırı var. açık mekanda bu yaş sınırı 16'dır." diyede yazmıştım. ee sanırım yukarılarda bi yerde olucak. eğer konserler açık havada yapılırsa bizde girebiliriz :) ama ankarada açık hava konser alanı yok tabi sen ankarada mı oturuyorsun onu bilmiyorum ama önemli olan açık havada olması. yine yukarıda da yazmıştım therion açık havada özelliklede efestekiler tarzında bir anfi tiyatroda konser verseydi diye. ne hoş olurdu dimi. aslında öyle bir konser alanı açılması falan lazım. birde bakarsınız bir gün oraya gregorian gelir roblarıyla öyle bi yerde konser verir ne harika olurdu dimi?
-
18 yaş dimi metalgirl
ben anamın karnından 21yaşında doğmadım o evreleri biz de atlattık ama anlayana...18 yaşın üstünde olduğumuz için bize oh olsun ne güzel işte grubu milletin bedduasından izleyemedik!!neyse bu kadar yeter...
son olarak şunu söylemek istiyorum;therion harika müzikaliteye sahip bir grup olmanın yanında gerçekten çok sıcak,insani öğelere sahip üyelerden oluşuyor...ayakta alkışlanacak mükemmel bir grup..bu benim görüşüm...katılmayana saygım var..
-
therion 'un ankara konseri hüsranı
tamam therion anlaaşıldı epeydir de işte bu lavbalilik değildi.ya da neyse saçma bir konu uzuyor.uzatmaya değmez therion konuşmak varken.senin sinir geçmemiş anlaşılan bir de queenden duyunca.boşverin tartışmayalım.
-
therion 'un ankara konseri hüsranı
therion bence harika bi grup! bu gruba bu yapılmaz gerçekten...
saklıkent gibi boktan bi yerde konser verme muhabbetinide hiç anlamadım. Başka bi yerdede verebilirdi... !Fuck the system!
-
18 yaş dimi metalgirl
therion sana katılıyorum gerçekten benim en sevdiğim gruptur therion. gerçekten insani öğelere sahip bir grup dediğin gibi. ve de her müzikleri birer sanat eseri. yalnız işte dediğim gibi bu yaş sınırından dolayı gidemediğim için çok üzülüyorum. yani bu bana çok koyuyor. öff...