Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

EVANESCENCE nerde?

• fizban • 28 Eylül 2004 19:42 • #440426
    evanescence zaten 2 kişiydi. ben mody ve amy lee. ve sevgililerdi. her neyse bunlar bir turnedeyken amy bunu aldatıyo (ki daha öncede aldatmış) ben mody en sonunda isyan ediyo tabi (ah siz kızlar neler çektiriyorsunuz bizlere...) ve gruptan ayrılıyo. zaten bütün besteleri yapan şarkı sözlerini hazırlayan ben. amy yalnızca söylüyor başka bir işi yok. o nedenle evanescence ismini ben ona bırakıyo. (ee aldatılmış ama yinede cömert ve centilmence bi davranış. işte delikanlılık budur zaten)işte bu nedenle yani grupta beste yapan adam olmadığından 2 senedir tek albüm gidiyorlar. her neyse ortada bizkid'in eski elektrocusunun evanescence'a geçtiğine dair söylentiler var ama ne kadar doğrudur o bilinmez...
  • psycho vocelo • 28 Eylül 2004 23:18 • #440437
    bence güzel bi grup(tu).amy lee solo albüm falan yapar bundan sonra heralde grup toplanmazsa.
  • gitarTELi • 29 Eylül 2004 11:40 • #440453
    nerde nerede nerede onlar nerde yanlış yaptıı
    allahım neydi gunahları...
  • ScarFace • 30 Eylül 2004 14:34 • #440512
    hakettiği yerde.DİP te.
  • Hilal-Nur • 1 Ekim 2004 13:58 • #440559
    Bence var olan bir grup... Ve cok güzel parcalar yapiyor...
  • jose • 1 Ekim 2004 19:02 • #440596
    sayın 666 sen müzik listelerini pek takip etmiosun heralde. eer etseydin haftalarca 1 numarada kalan bu grubu mutlaka görürdün.
  • jubei • 2 Ekim 2004 03:58 • #440646
    olmaları gereken yerdeler..bi albümlük şöhretler nerdeyse onlarla beraberler..
  • LeTHaL_aNgLo • 2 Ekim 2004 17:45 • #440684
    eVanescence bir albüm yapmış olabilir ama Fallen daki her şarkı ayrı ayrı mükemmel mesela bana göre albümün en kötü şarkısı HELLo(gerçi o da güzel ama değer şarkılara göre pek iyi değil)yu alsan MeTaLLiCaya koysan hit olur
  • amylynnlee • 2 Ekim 2004 18:25 • #440686
    yaa arkadaslar ilk once su yanlısı duzeltelim fallen albumu mayıs 2003 te cıktı ve ondan once 2000 yılında cıkan origin albumu vardı origin albumunde hıc klıp ve benzeri etkinlikler yapmayıp unlenemediler tek yaptıkları sey grup uyelerinin teker teker bi hac onunde poz vermesi ve normal gunluk fotolarına photoshop tan efekt vermeleri oldu bunda tabii parasızlıgın rolu buyuktu ilk albumu edinin dinleyin ve fallen dan daha iyi oldugunu goreceksiniz bazı parcalar zaten farklı versıon fallen sarkıları ama field of innocence yi hic bi sarkıya degismem ne metallica ne de baskalari olee sarkı yapmamıstır tamam adamlar belki sert yapmiyo ama salt muzik sertlikten ibaret degildir album sarkılarını kliplerini ve farkli remixlerini www.amylee.fankulubu.com dan indirebilirsiniz... tamamen ucretsiz ve webmaster ı da benim...
  • tabutaht • 2 Ekim 2004 20:47 • #440707
    evanescence bütün piyasa müzik dinleyenlerin evinde madonna kasetlerinin yanında