-
bence de 2 sene inzinada kalmaları çok normal türkiyedeki gibi hersene hatta 6 ayda bir albüm yapmalarını beklemek yanlış olur
-
ya biğ gün britneyle düet yapacak diyorum kimse salklamıyo...bir gün biz demiştik diyeceğiz shaq sadece beklememiz lazım dostum:D ya boşverin böyler boş adamları yaa di,nleyecekseniz adam gibi gruplar dinkleyin(BENCE TABİİ) evanescence ne amy kim yaa....konserlerinde ıkına ıkına şarkı söylüyor resmen normaldede boktan ablak suratlı fürü bi karı işthe....konuştuğumuza değmezz valla....
-
nokta =)
-
ayıp be, amy lee sevgilisini aldatıyo, olan kızlara oluyo.. biz naptık ki, bize ne!! tübe tübe! kesin moody bişi yapmıştır, yoksa amy aldatmazdı!!!
-
ne diyon kardesim sn
manyakmısın nasıl ikar edersin
ayıp oluyo ama
-
ne diyon kardesim sn
manyakmısın nasıl ikar edersin
ayıp oluyo ama
-
hepiniz saçmalıyosunuz Evanescence müthiş bi grup inş mart ayında geri dönecek ve daha da yükseldiğine tanık olacaz
-
evanescence çöp tenekesinde.ald1klar1 paralar1tüketmekle mesgul.dünyay1 müzik yap1yorum diye doland1ran gruplardan sadece biri.out olmal1 of the world.
-
grupmu?? bak ben bilmiyodum bunu..DAVULCUSUNU gören varmı??
-
grup ya da kisi.ya da herhangi bi siy.her ne olursa olsun yaklasmas1n .müzik de yapmas1n hiç.gerek yok.