Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

EVANESCENCE nerde?

• brownsugar • 2 Ekim 2004 22:59 • #440747
    rezalet gruptu işallah dağılmıştır çk zekiler ama nu metal çıkıp popüler olalım sora rocka çeviririz mantığı
  • daevnor • 2 Ekim 2004 23:07 • #440749
    rezalet gruptu işallah dağılmıştır çk zekiler ama nu metal çıkıp popüler olalım sora rocka çeviririz mantığı
    aynen katiliyorum sana
  • MoonLigth • 3 Ekim 2004 00:04 • #440754
    bence işin içine para girince grupta dağıldı tarihte hep bu böyle olmuştur. Ve sanırım ömrü pek uzun olmayacak! müzik müzik içindir.
  • amylynnlee • 3 Ekim 2004 19:07 • #440835
    abi tanımadan nasıl oluyo da bi yargıya varıyorsunuz yaa evanescence nin en fazla kac sarkısını dinlediniz kac konserini izlediniz olsa olsa bi bring me to life ı dinlemissinizdir ilk once dınleyin sonra karar verinayrıca bring me to life normalde nu metal sarkısı degil eski versionları bayaa sert bu degisiklik plak sirketlerinin zorlamasıyla olustu...
  • chazy_chazzz • 3 Ekim 2004 19:10 • #440837
    g.tümde hepte orda kalacak:))))
  • ScarFace • 3 Ekim 2004 19:11 • #440838
    valla bende albümü var.hepsini dinledim.sorarsan amy nin sesi güzel yalan yok.Grup olarak değerlendirirsen bi halt yok.Sadece amy var.ayrıca hello yu metallica söylese hit olur diyen arkadaş.James öyle şarkı yapacağına kendini vurur daha iyi.
  • chazy_chazzz • 4 Ekim 2004 20:12 • #440954
    bencede yaa bir de scarface cim amy nin sesi filan güzel değil yaa kadında rock metal gırtlağı yok bence boyuna kafa sesi kullanıyo...yaa bir de canlı performansları filanda çok kötü.... bende önceleri güzel dedim beğebndim ama yok yaa harbiden beş pasra etmezz....
  • shaq • 4 Ekim 2004 21:46 • #440963
    plak şirketlerinin etkisi altında kalmış bir gruba ne diyelim ki başka? hem ben konserlerini de dinledim albümlerini de amy lee 3 şarkıdan sonra tükendi 6. şarkıdan sonra da durup 5dklık bir nefes molası verdi. konserlere makyaj yapıp çıkan bi kadına daha ne diyeyim. kadın yakında solo albüm çıkartıp britneyle düet yaparsa şaşmam
  • brownsugar • 4 Ekim 2004 22:24 • #440964
    evanescence albümü almadım konser falan da izlemedim singlelarını biliyorum ve bring me to life nu metal o 12 stones mu ne ordan bi herifle düet adam da rap yapıyo dediğim gibi sonraki şarkılar su katılmış yeni moda rock ama daha kötülerini de gördük son yıllarda hoobastank rasmus allahım sen benim kulaklarımı koru
  • mohr • 5 Ekim 2004 16:09 • #440995
    bu ne guzel bir yorum ya! olaya ancak bu kadar farklı bı açıdan(ya da delikten) bakılır ya :)))