Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yılın en iyi albümü..Canlı performansları vs yılın en iyileri sizce neler?

• mor_ve _ötesi • 1 Ekim 2004 21:09 • #440617
    Yani Likablegirl sen mor ve ötesini bu albümüyle taniyarak mi bu kadar sahipleniyorsun!:)
    'Harun benim!' diyerek falan..iste ben
    m kastettigim kitlede buydu MORVEDELiSi...(!)
  • tabutaht • 1 Ekim 2004 21:15 • #440619
    ya ben guns'n roses'in üç eski elemanının iki kişiyi daha yanlarına alarak bi kaset çıkardıklarını duydumda bunlar hangileriymiş ve yeni grubun ismi neymiş bilmiyorum.ama eğer bu haber doğruysa yılın albümü inanın bana budur
  • mor_ve _ötesi • 1 Ekim 2004 21:58 • #440626
    Sen beni yanlis anlamissin...
    Ben patlama derken; ''her albümle dinleyici kitlelerini arttiriyorlar.Ama son albümleri bu dinleyici kitlelerini katlad1...Zaten kendileride bu dönemlerini 'olgunluk dönemi' olarak kabul ediyorlar.Bir patlama yasandigini onlarda kabul ediyorlar...'' anlaminda söyledim.Biraz anlamaya çal1ssan anlardin.Ayrica ben k1yaslama yapmiyorum.Benim bahsettigim hepinizinde bildigi gibi son albümle büyük bir özenti kitle olustu...Zaten bu özenti kitlede daha fazla satmasina neden oldu albümün...
    Harun'un gözlerini yesil sanan ve daha adini bilmeyip 'ben yesil gözlü olan1 çok seviyorum' diyen, ama 'konser kalabalik olacak' diye konsere 2 saat önceden gidip,sanki y1llard1r mor ve ötesi dinliyor gibi konserde kendinden geçen, bir tek kendini jiletlemedigi kalan zavall1 insan toplulugu da var...
    Ben bunu kastederek söyledim 'benim gibi seven az olsada' diye.Demek ki sende benim gibi bu zor kitledeymissin...Yani gerçek hayran kitlesinde...
  • Darkstorm • 1 Ekim 2004 22:27 • #440629
    The darkness - permission to land
  • mor ve ötesi • 2 Ekim 2004 15:16 • #440671
    TAAAABİİKİİ

mor ve ötesi : dünya yalan söylüyor
    bu bir haberdir...
    NO WAR