-
naptınız ya?slash bısey calamıyomus yok yapamıyormus?Tabı allah kısmet ederse Izzy de katılacak..Ya arkadaslar onlara rakıp bır grup bulun bence?Adamlar kac yıl ara vermısler...yapmayın eylemeyın...Hangısının gıtarıstı slashden daha ıyı??Bence gayet guzeller...Fall to pieces cok guzel sarkı...
Allahım tartısdıgınız seye bak ya...
Buarada Slash Guitar World dergisi tarafından dunyaya gelmıs gecmıs en ıyı 15. gıtarıst secıldı...
Ama tabıkı GnRın yerını tutamazlar...O ruh kolay kolay yakalanamaz...
-
slash mı dünyanın en iyi 15. gitaristi seçilmiş? hep aynı soloyu atmak demek ki adamı dünya sıralamasında 15.liğe sokuyormuş :P ayrıca şunuda bil; eleştirmenler tarafından Vasatın altında bir albüm olarak değerlendiriliyor "Contraband"
-
velvet revolver iidir abi ne yapıyosunuz ya iki aşmış grup birleşirse bir ulaşılmaz grup olur..ilhan irem de iidir adam zaten ortalarda hiç görünmüyordu tv'ye radyo'ya çıkmama kararı almıştı yıllar önce ki silindi diyosunuz..
-
valla en azından kadın kıyafeti giyip, boyanıp, çalmayı bilmedikleri gitarları avanak avanak kazımıyorlar...tamam çook çok iyi birşeyler yok ortada henüz ama yeter be en azından gay-rock çalmıyorlar...L.A. soundu var adamların, slash' de 90 larda vasat bir gitarcıydı, öyle çok bir numarası yoktur vatandaşın, majör melodiler yazıp arasını sabunlar ama fena değildir o konuda allah için...Gel gör ki, şimdi gitarist diye etrafta dolanan zibidilerin yanında o herif kral gibi kalır...
-
Gay rock Nedir ya? tanımlarmısın güzelim.
-
slither çok güzel şarkıydı vokalist de fena değil
-
allah..arkadaslar sızın su begenmedıgınız adamın soloları dunyanın en ıyı soloları arasında bılıyorsunuz degıl mı(sweet chld'o mine)??Bu arada onu dunyanın en ıyı 15. gıtarıstı secende guıtar world dergısı herhalde bılıyorsunuzdur pek bos bır kurum degıl!!Sımdı o adam sadece calmıyor aynı zamanda yazıyor eger begenmıyorsanız yok majordan calıp duruyor fılan dıyorsanız hadi hodri meydan cıkıp sız yazın sız calın allahım adam ne yapsın daha ya??Kımın gıtarıstı daha ıyı ondan yenıler ıcın dıyorum bunu...Bence slashı tartısmak son derece yanlıs adam kendını kanıtlamıs kanıtlayacagı kadar...Adam gunde 12 saat calısmıs sız buraya gecıp o kadar emege yok bu zaten eskıdende bole kotuydu dıye sılın atın...Bırakında adamlar ısını yapsın adamlar kac senedır bos bos duruyorlar...muzık yapmak kolay degıldır bılıyorsunuz..Bu albumu ısınma turu olarak dusunun ve susun bence..sonucta tum adamlara bakın bır gruptakı,ızzyde katılacak onlarla ınsallah artık tek ıstegım o!!
-
NorMALE
27 Ekim 2004 Çarşamba / 20:14
Gay rock Nedir ya? tanımlarmısın güzelim
birazcık muhakeme et, anlarsın ne olduğunu "güzelim"...yorma beni, özel eğitim veremem kimseye...
-
birazcık muhakeme et, anlarsın ne olduğunu "güzelim"...yorma beni, özel eğitim veremem kimseye...
ortaya attığının eğitim verilecek bi yanı yok.(Gay lerden eğitim aldıysan o ayrı) zaten müzikten anlamayan biri nasıl eğitim versin ki...
helal olsun, bi de gay rock diye bi olay cıktı;
mesela death - doom dinleyene göre trash gay müziği, Trash dinleyene göre Brit rock gay müziği .anlaşıldığı kadarıyla kişisel bi tarz bu. yani Kendine göre sert olmayan müziğe gay müziği ya da gay rock deyip geçmek lazım. o zaman bence de Velvet Revolver Gay rock. noolcak?
-
Şimdi madde bir, konunun sertlikle bir alakası yok ama sen müziğin kalibrasyonunu "sertlik" 'le algılayıp, vurguladığın bir doygunluk yaşında olduğun için bunu normal karşılıyorum. Eğer biraz Q Magazine gibi dergilere aşinaysan böyle bir genre' nın yaratıldığını göreceksin...araştır bakalım...madde iki, senin velvet revolver a ne dediğin benim zerre umurumda değil onu onlar düşünsün.Madde üç, "gay'lerle takılan adam" göndermenle süslenmiş müzik bilgim ve görgüm konusunda yaptığın şahane "hücum" bu sıkıcı gecemi pek eğlenceli hale getirdi...Yaşa çocuk sen..: )Hep böyle kal sakın büyüme, büyüyünce ağzından çıkanı kulağının duyması gerekiyor çünkü...