-
bende bi liste yapabilirim bundan basit ne varki sokaktan geçen adamı çevirip sorarım kimi seviyors diye bunlarda ole yapıyolar gidipte tekniklerini karşılaştırmıyolar saten karşılaştırılamazda bu liste kesinlikle doğru değil bir brian may nasıl metallicanın altında yer alır ben bunu anlamam bence bu popülarite listesi olabilir olamaz olamaz adam joe satianiyi 77 nci yapmış ve üstünde tarihin en çok sıçan gitaristleri var gary mooore yok
-
ilhan irem diyorum?
-
vallahi ilhan irem yorumsuz'a katılacakmış gibi bişeyler de duymuştum... burhan şeşen'e söz vermişmiş (valla yorumsuz'da burhan şeşen söyledi... yani benim yalanım değil :)) falan filan işte... ama... lan bu adam nerde?!
-
petek dinçöz dinletiyorlar bana
:)))))
-
21. Brian May (QUEEN)
22. Michael Schenker (MSG, UFO)
23. Nigel Tufnel (SPINAL TAP)
24. Jeff Beck
25. Tom Morello (RAGE AGAINST THE MACHINE)
26. Head & Munky (KORN)
27. John Petrucci (DREAM THEATER)
listeye bak be:) bi korn kadar olamamışsın petruci amca
-
Velvet Revolver'in vokalistine gıcığım ama grubun müziği ve görüntüsü benim hoşuma gidiyor. Guns'n Roses hatırlayıp, mutlu oluyorum.
-
tamam şimdi solistini sevmiyosun, biraz itici geldi belki... hiç gnr dinlemez msn sen yaa!!! slash'a iğrenç demek ilginç bi müzik zevki... bana biraz tanımasan yorum yapmışın gibi geldi...
-
tamam şimdi solistini sevmiyosun, biraz itici geldi belki... hiç gnr dinlemez msn sen yaa!!! slash'a iğrenç demek ilginç bi müzik zevki... bana biraz tanımasan yorum yapmışın gibi geldi...
-
Bu liste tek kelimeyle komik!
-
ya arkadaslar tamam bız slash dunyanın en ıyı gıtarıstı demıyoruz ama yapmayın etmeyın slash nasıl kotu bır gıtarıst olsun ya....Adamın kesınlıkle konser kayıtlarını ızleyın..Sahsen ben konser kayıtlarını ızledıkten sonra daha da etkılendım...Ayrıca velvet revolverı tartısıyorduk..konu nereye geldı...bence konuya donsek...
Kımse Gnrın yerını tutamaz ama yınede onlara en yakın v.r. hıssedıyorum..bence bundan sonrakı albumlerıde daha ıyı olacaktır...Tabı kımse axl gıbı soz yazamaz o ayrı..Izzyde katılsın artık...