Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Velvet Revolver i Nasıl Bilirsiniz

• Muad Dib • 28 Ekim 2004 03:21 • #442446
    ya o bu di il de bi ilhan irem vardı cidden ya ona nooldu ya?
  • karete • 28 Ekim 2004 04:26 • #442447
    ?
  • NorMALE • 28 Ekim 2004 05:35 • #442448
    Ya neyse konu bayagı saptı bunlara gerek yok ayrıca müziğin kalitesini sertlikle falan değerlendirmiyorum,Buna da hiç hevesli değilim.Bi laf attın ortaya ve bence devamını getirmelisin; David Bowie nin Ya da Fredy Mercury nin Erkeklere olan ilgileri ya da şarkı sözlerinde(crazy little think called love)kliplerinde yer vermeleri ya da yaşantı tazları Queen i Ya da Bowie nin Yaptığı müziği Gay rock mu yapar?.Bunu dinleyenler de Gay midir yani? Q magazine bunlardan ve benzerlerinden bahseder.Ayrıca zaten bu genre de yaratılmış değil. belki de rock müziğin temel taşlarından biridir.Günümüz müziği Gay Rock Etkileşimi altındamıdır peki?
  • NorMALE • 28 Ekim 2004 05:35 • #442449
    ...
  • karete • 28 Ekim 2004 07:50 • #442450
    gay olabilirde yaptığı müzikle ne alakası var ben çakmadım neyse burada başka bişiler tartışılıyo ben karışmıyım bu arada brian may hayranıyımdır
  • heimdall • 28 Ekim 2004 15:24 • #442461
    Slash Axlsız,Axl Slashsiz olmaz!
  • wedge antilles • 28 Ekim 2004 17:48 • #442472
    eh, böyle güzel güzel konuşucaksak anlatayım o zaman. Şimdi, Gay-Rock başka birşey, bir rock grubunda gay müzisyen olması başka birşey. Freddy Mercury, David Bowie gibi adamlar gay olabilir ama müziklerindeki söylemleri böyle değildir...Rock müziği pop müzikten ayıran en önemli noktalardan biri rock müziğin bir söylemi olmasıdır. Bu noktada adamların cinsel tercihi ve yaşam stilleri müziklerinin rafineliği altında kaybolur gider. Ancak meraklısı kazır çıkartır ve bunu bayrak gibi taşır. Lakin 90 sonrası müzik çehresinde, özellikle elektronik müziğin rock müzikle bu kadar haşır neşir olmaya başlamasından sonra ortaya kendini atan bir sürü yeni alt-kol' dan birisidir Gay-Rock...İşin komiği, çalan ve dinleyen herkeste gay değildir...Olmak zorunda da değildir...Ancak gerek tavırları, gerek söylemleri ile farklı bir erkek ve kadın cinselliği önde tutulur. Buna da tamam, adamların olayı bu...Ama kardeşim bari çalmayı öğrenseydiniz grup kurmadan önce, sadece boyanıp, kadın kıyafeti giymekle bitmiyor o iş...Çalmak lazım ya...Fakat işte rock müziğin icrasındaki standartlar o kadar aşağı çekildi ki artık maalesef bu adamların çalış şekilleri kabul görüyor. Benim derdim buydu, velvet revolver içinde o yüzden "çok iyi değiller henüz ama en azından gay-rock çalmıyorlar" dedim. Çaldıkları müzik tarafımdan dinlenilebiliyor...Hatta velvet revolver'ın şarkıcısı olan arkadaşta da efemine tavırlar var, ama sanırım kimsenin cinsel tercihine takmadığımı, sinirime dokunanın şu günlerde "aşırı uç" bir takım pozların bir grubu bir halt çalamasa bile MTV ye ,VH1' a çıkartmaya tek başına yetmesi olduğunu yeterince açıklamışımdır.
  • SoFineSlash • 28 Ekim 2004 17:55 • #442474
    Slash Axlsız,Axl Slashsiz olmaz!

Buna kesınlıle katılıyorum...Sonucta onlar bırbırlerını ne kadar sevmesede onlar bırırlerını tamamlıyordu...
  • gokcen • 29 Ekim 2004 22:22 • #442512
    kim seçmiş merak ediyorum?hangi liste?şu soad ın gitaristinin ilk 10a girdii listeyse aman sabahlar olmasın..
  • SoFineSlash • 30 Ekim 2004 16:38 • #442547
    http://www.roadrun.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=18446
    buyrun bakın burada var liste guitar world dergisinin listesi slash 15. olarak gozukuyor..