Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Aranje Yapmaya Çalışanlar!!! PC. MÜZİK YAZILIM PROGRAMALARI

• thriller • 4 Kasım 2004 15:03 • #442892
    aranje yapmaya yeni başlayanlar birbiri arasında bilgi alışverişinde bulunurlarsa ve profosyenellerde yardımcı olursa çok iyi olur....

orneğin hangi programları kullanıyorsunuz.
    hangi programları tavsiye edersiniz....
    bilgisayar sistem onerileri...

garajın en faydalı forumu olcak bu :)))
  • thriller • 4 Kasım 2004 23:22 • #442957
    ilk olarak ben başlayayayım..

pc de fl studio yu kullanıyorum..ve onun yanında acid pro ve wavelabı...

ama bütün bu işe yeni el atan insanları fl studioyu kullanmasını oneririm....ben hiç bişey bilmezken çok basit kullanımı sayesinde altyapı hazırlayabildim fl de..ayrıca o altyapılar acid ve wavelaba aktarark da üzeinde oynadım..cubase gibi programlar çok karmaşık geldi bana....
  • karete • 5 Kasım 2004 04:22 • #442963
    mixvibespro
  • thriller • 5 Kasım 2004 17:33 • #442981
    .. ilk defa duydum...

bu arada görüyosun dimi kimsenin ilgi gösterdiği yok..dünyanın en güzel kadını diye forum açıyoruz 100 entry alıyor..yararlı bişey açıyoruz ilgilenen yok..
  • MrNoName • 5 Kasım 2004 18:03 • #442983
    ilgilenen değil anlayan yok..cırcır bölümünde uzman arkadaşlar daha çok burda!!sana cubase tavsiye ediyim ama çok karışıktır anlamayabilirsin!!Reason'i söylememe gerek varmı bilmiyorum!aynı şekilde professionaldir!daha bir çok var ama produksiyon işleri için temel bunlar var.Fruity loops da iyidir!
  • thriller • 5 Kasım 2004 21:27 • #442996
    cubase çok karışık....amatör birinin anlaması imkansız..benim dedğiğim programlara ne dersin..
  • dj_teoman • 5 Kasım 2004 22:02 • #443004
    selam msn [email protected]
  • karete • 5 Kasım 2004 22:16 • #443006
    ne msn konuyla ne alaka ? söyliceğin bnişey varsa yaz buraya
  • thriller • 6 Kasım 2004 13:03 • #443053
    bu ne ya adamlar reklam yapıyo formda........:))))))))))))bu sitede aranjeden anlayan kimse yok bunu anladım...zaten cırcır vırvır a gösterilen ilgiden belli bu..
  • Muad Dib • 6 Kasım 2004 15:25 • #443059
    ben de fl studio yu tavsiye şeediyim aslında sample konusunda yetersiz olsada synth ler e vst ler açısından çok kullanışlı bir program.ayrıca cool edit ve acid pro da tavsiye niteliğinde programlar.ama onlar daha çok mastering davalarında kullanılabilinenlerden.

fl ile yapılmış parçalar dinlemek istiyorsanız merak giderme açısından:

http://unproject.garaj.org/

burdaki parçalara bakabilirsinizidir.

üşendim daha bişiler yazmaya.