-
acid de sampllar varmı fl tarzında kullanılabiliyormu..
-
mix vibes pro...ben kullandım..gayet iyi bi program..tavsiye ederin..fruity loops'ta iyi sayılır...
-
fruity loops'un wavelab'in falan aranje ile ne alakası var anlayamadım.
-
Amatör programlar saydıklarınızın hepsi. Cubase-Nuendo, Reason ve bilimum refill, vst, akai sample eklemeler kullanılmalıdır. Birisi çok zor demiş, hiç zor değil. İsteyen benden bilgi alabilir her türlü.
Saygı, sevgi.
Onur
-
çok zor durumda olmadıkça sample eklemiyorum.yani acustik gitar çalınacaksa Alıyorum gitarı çalıyorum. sample işi basite kaçan bi olay. kaliteli soundlar var elbektte ama ruh ölüyor be.. sonra müzisyenliğin anlamı da kalmıyor ki.
-
Bayağı eski bir forum bu...Ben bile hatırlamıyorum ne zaman açtığımı.Neyse bulan arkadaşa teşekkürler...
sample işine gelince tabi ki bir albümde sample gitar sesi ile hiç bişey olmaz..Ama canlı çaldırma imkanı olmayan insanlar için bulunmaz hint kumaşı :DDD
-
Ben buldum.
Onur
Not: Sample yerinde kullanılmalı tabii ki. Gitarı sample olarak çalarsanız şaka gibi bir şey oluyor.
-
Project 5 te basit ve güzel programdır.Cakewalk ın ürünüdür.Cubase fx i tavsiye ederim,ama profesyonel bir programdır.Kullanımı bayağı karmaşık ve zordur.İlgilenenlere yardımcı olabilirim...
-
Ben buldum.
Onur
Not: Sample yerinde kullanılmalı tabii ki. Gitarı sample olarak çalarsanız şaka gibi bir şey oluyor.
sağol onur o zaman :)))
cubase in eğitim cd si var.iki cd lik.görüntülü olarak anlatıyor.yalnız ingilizce.ama görüntülü olduğu için anlaşılıyor.iLGİLENENLER alsın
-
baba siz bu programları nerden ve ne kadara bulabileceğimizi söyleyin..