Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

neden HERKES dinlediği müziğin yaşam felsefesine kaptırıyor kendini

• jess batty • 10 Kasım 2004 12:16 • #443332
    şöyle bir düşünün hiphop müzik dinleyen ama bunu tamamen zevk için dinleyen biri daha sonra neden o akıma kaptırıp ,ne bileyim geniş pantalon giyiyor,küpe takıyor!neden kendisini toplumdaki herkesden ayırt etmek istiyor!aykırı gözükmek istiyor! bir rock çı: illa rock müzik dinleyen siyah giyiyiyor!neden bazı müzikleri yaşantımız üzerinde belli bir kisveye bürüyoruz!gerek düşünce olarak gerekse giyiniş yaşam felsefesi olarak!örnek olarak ben hiphopsuz yapamam.dünyada farklı tür hiphop müzikleri dinlerim,imkanım elverdiğince konserlere giderim!ama asla bir hiphopçu gibi giyinmem!ve onun gibi düşünmem !yani ben ben olurum!sadece işimi yapmak isterim!müziğimi çılgınca dinlemek isterim!ve bu yüzdende hiphopçular tarafından sahte hiphopçu damgası yemeyi bile göze alarak yaparım!sizce kim haklı
  • Serpent_King • 10 Kasım 2004 12:19 • #443333
    Çok gereksiz bir konu açılmış gene.

Şimdi kime ne zarar , insanların giydiği kıyafet ? Bir iş adamı da hep takım elbise giyer mesela , öğrenciler de öğrenci kıyafetleri giyerler.İnsanların farklı gözükmeyi istemeleri niye size garip geliyor ? anlamıyorum herkes aynı mı olsun kardeşim ? Böyle daha renkli olmuyor mu ?..

gereksiz konular açılmasın ya yeter..
  • Nem • 10 Kasım 2004 12:44 • #443334
    "bir yere ait olma isteği"nden başlayıp "karakterin oturmamış olması"na kadar genişleyebilecek bir yelpaze
  • death_glory • 10 Kasım 2004 16:38 • #443339
    öncelikle herzaman söylediğim gibi "müzik bir yaşam tarzıdır"
    diyorum ancak bu herkes için geçerli olmayabiliyo..
    "ben rock çıyım bu yüzden siyah giyecem" diyosan özentiler
    kategorisinde baş sıraya geçersin. ancak bir de şöyle bir gerçek var,
    müzik bir yaşam tarzıysa aynı müziği dinleyen insanların da
    birbirine benzeyen özellikleri de vardır ve ben siyaha tutkunum
    mesela, siyahlar giyinmek bana huzur verir ama sırf tarz yapalım,
    rockçı gibi görünelim diye illaki siyah giymem! çünkü kendimi
    kimseye kanıtlama gibi bi problemim yok! ya bu giyim konusu
    saçmalıklarla dolu olabiliyo ama düşünce ortaklığına gelince durum
    farklı tabi.. kimse bu müziği dinlediği için böyle düşünemez; ama
    böyle düşündüğü için bu müziği dinleyebilir. çünkü düşünce
    insanın elinde olmadan beyinde oluşuyo falan filan...

bir de arkadaşlar çok saçma ya da gereksiz olduğunu düşünsek de
    açılan forumlar hakkında aşğılayıcı,kırıcı sözler söylemiyelim.
    mutlu bir forum hayatı için :P
  • gokcen • 10 Kasım 2004 16:54 • #443340
    valla serpent cim kimse farklı değil artık çünkü herkes farklı görünmek için aynı tarza bürünüyor:siyah tişört,kızıl saç,mor çoraplar...
    konuda gereksiz falan değil,yeterki işin felsefesini idrak et sen
  • dilek • 10 Kasım 2004 20:32 • #443348
    ya gereksiz bir konu olabilir müzik icin ama dogru..
    ben herzaman dinledigim tarza göre mi giyincem.
    ben her rengi seviyorum.. metal müzik dinliyorum diye üzerimde kullanamayacak m1y1m bu renkleri..
    çok sacma.. müzik yasam biçimi olabilir.. düsünce tarzi yansimasi da olabilir.. ama bunu biz belli etmeliyiz hal hareketlerimizle..
    kumas parcasiyla aksesuarla degil.. bu da zevk e girer..
  • andresson • 10 Kasım 2004 20:53 • #443350
    insanlar taklit edebilir özenebilir saçmalayabilir herkes düzgün mantıklı davranmak zorunda değil sigara içiyoruz mantıklı mı bu tür şeyler sonu bitmez sorgulamadır saçmadır gereksizdir mor çorap giyer sana neee küpe takar müziği dinlediği için bana nee

İnsanlar düşündükleri kadar özgürdür
  • eelmaa • 10 Kasım 2004 21:27 • #443351
    itiraf edelim hepimiz zamanında yaptık bu tarz şeyleri.sonra hayat değiştiriyor insanı.botlarla işe gidemiyorsun.ya da ne bileyim bi sürü ıvır zıvır.ama eskisi gibi değilim artık.renklendim :)
  • dilek • 10 Kasım 2004 21:37 • #443352
    valla ben önce neysem hala öyleyim :) istedigimi giyip gidebiliyorum ise:p:) tek tarz takintim hala yok

yetistirilisten kaynaklaniyor bence biraz da.. ve cevre tabiii..
  • Serpent_King • 10 Kasım 2004 22:04 • #443353
    evet o halde sigara içmek konusunu da sorgulayalım ...gereksiz işte ya bi güzel düşünün herkes istediğini giyer , kimse kimseyi metalci olmayıp da metal grubu tişörtü giydi diye de suçlayamaz . bi insana göre metal dinleyip siyah giyinem zorunluluu olabilir kişiden kişiye göre değişir..kime ne dokanıyo ben onu annamıyorum