-
Bırakın gençler istediğini yapsın...cesur olmak gerek. Bir iki sabit, köhne kafalının "artistlik yapıyor","özenti" laflarına aldırmayın..özenti olsun...Tabi...serserilik yapın demiyorum...nezaketide bilmekte gerek. Gençken romantizm en üst düzeyindedir..hayalgücü..duygusallık..ama romantizmin sonu akıldır...tarihtede böyle olmuştur..zaman ilerliyor...herşey değişiyor...ne yapalım..iş, çalışma kültürü bunu gerektiriyor...
-
söyliycek birsey yok Death Glorye tamamen kat1l1yorum fikrimi belirtmek için yazd1m!Ayr1ca siyah zay1f gösteriyor pöh:)
-
Bence amaç giyim tarzıyla,görünüşüyle "bu çocuk metalci,bu çocuk hiphopçı" diye kendinden söz ettirmek.Ama bunu yapanlar genellikle hep sondan görme embesillerdir.Çünkü asıl metalcilik,asıl rockçılık insanların dış görünüşünde değil düşüncelerinde,davranışlarında ve yaptığı bestelerde olmalıdır.İnsan kendini görünüşüyle değil yarattığı eserlerle,kendine özgü sözleriyle bahsettirmelidir.
-
dostum sana ne diyebilirim ki!ben hip hopçuyum ama dediğim gibi bir hiphopçu gibi giyinmiyorum,düşünmüyorum!onlar gibi takılmıyorum ama ben hiphopçuyum! önemli olanda benim!aferin ya rockçı!helal olsun sana!ez onu!
-
bişeyci olmak yanlış
-
bravo .. o kadar tartışmayı okudum okudum en sonuncu msg a bi geldim ki işte bu dedim garajorgüyesi arkadaş ..
bişeyci olmak olmaya çalışmak bencede çok yanlış ..
önce herşeyi dinle önüne ne gelirse sil süpür SONRA ben bunu sevdim de dinlemeye devam et aynı şekilde başka birini sevince onuda kat arşivine bu kadar olay bende böyle gelişiyo ... pentagram da dinlerim tarkan da placebo da dinlerim jennifer lopez de metallica da .. falan da filan ..bırakalım tartışmayı da kim neyi yakıştırıyorsa kendine giysin okusun dinlesin yazsın çizsin ..
-
ek olsun...sahne alan gruplar..hakkında konuşmak isterim...artık gruplar eski glam rockçılar gibi değiller...sıkı taytlar...dudakta rujlar...hehe..Mötley crüe...Kiss..Manowar...bu Nirvana yla gelen...alternatif akımla...bunalım edebiyatıyla...bütün çalgıcılar...normal vatandaşa döndü...çok kuru, çok sığı..göz olarakta bir farklılık olmasını istemek hakkımız değil mi? görsel olarak..bir çelişki ortaya koyulamaz mı?..siyah giymekten öte bişey yok mudur?...
Ama Barış Manço..gerçekti..ondan öte birileri olmayacak mı?
-
birsyci olmak yanl1sm1 bilmem ama hip-hopç1 olmak yanl1s!K1n1yorum!
(ve buraya yok ayr1mc1l1k yapma,yok bende seni k1n1yorum cinsinden cevaplar yazmay1n hem klasik hem de s1k1c1 olur, birde zaten benim bu konuda fikrimi degistiremezsiniz çünkü ben bu konuda bayaa bi ortadoksum o yüzden hiç kasmay1n)
-
nem aslında tartşmayı bitirmiş ama konuşacak birşeyler arıyoruz ki tartışmaya devam etmişiz.başkasının özgürlüğünü kısıtlamıyorsak istediğim herşeyi yapabiliriz.giyinme kimsenin özgürlüğünü kısıtlamaz zararı yok yani.şucu bucu diye birbirimizi bölüyoruz.gereksiz bunlar.rahatsız olan gitsin çıplaklar kampında yaşasın
-
ALKIŞ! :))) bencede yahu ben renkli bi kişiliğim enerji fırkışıyorum hoş bu biraz hiperaktifliğimden kaynaklanıyo ama olsun enerji enerjidir... mesela ben yıl sonunda verilen resitalde üstüme sevimli bi siyah elbise giydim altınada pembe converse giyip sahneye öyle çıktım unutmadan sonrada sahne saygısı kuralını ihmal ettiğim için disiplinlik oldum ama olsun sonuçta o gün herkes beni öyle görünce şaşırdı ve mutlu oldular işte buda böööle bi anıydı neyse daralttım hade gülü gülü .'))