-
Bence sadece izleyenler mutlu olmamıştır,sende mutlu olmuşsundur senin pembe conlarına baktıkları için.İşte bende bunu söylemek istiyorum zaten,sende tam buna bir örnek oldun işte.Yani herkes senin pembe converselerine baktı,müziği takan bile olmamıştır belkide,belki sen bile böyle olmasına daha çok sevinmişsindir ama bir sanatçı sahneye çıktığı zaman onu asıl gösterecek olan şey sahne performansı,dinleyiciye olan saygısı ve müziğin ritmiyle seyirciye keyif verişidir.Yani sanatçı sahnede giyim tarzıyla,yüzündeki boyalarla ilgi çekmeyi değil,önce müziğiyle insanları büyülemeyi hedeflemelidir.Daha da açıklıyım mı,yani kısacası:
"ÖZENMEYİN KİMSELERE,KENDİNİZ GİBİ OLUN,KENDİNİZ GİBİ SÜSLENİN,KENDİNİZ GİBİ GİYİNİN"...
-
neden mi? ciddimisin sen ya¿
müzik tir bu ya! boncuk değilki..
müzik bir yaşam tarzı geğildir bile,müzik yaşamdır..ta kendisidir..
sende JESS BATTY yeterince derinlikte samimiyetle yaklasamıyorsun görüyorum müziğine.. lazımda değil zaten,bunu yapmak zorundada değilsin.
bem müzisyen sayılırım.. müziktir varım yogum benim..
kim ne giyerse giysin,ne dinlerse dinlesin,ama her aklına geleni dile getirmesin..
DÜNYADA MÜZİK e bakıcak olursak..milyarlarca müzisyenin,müzikseverin peşinde gittiği tarzda yasamaya devam ediyor olması değilde,senın bunu sorguluyor olman garip...
bosver,bırak bu soruyu sen.. adamın mantıgına değilde hislerine hitab eden bir seyi sorgulamak cok faydalı değildir. bu memlekette yakarlar adamı sonra CANLI CANLI ( ! )..
olmuştur böyle şeyler..
önemli olan müziğe sunabildiğimiz şeyleridr,insanların müzikten ne aldıgı değil.. bırak hiphopcu giysin bol şeyşeri,adam gibi yürüyemesin kaldırımda,penguen gibi gitsin..
metalcide bırak kara böcek gibi gezsin..
bende onlardanım zaman zaman.. herkesin tutuğu kendine değilmi ama¿
-
neden mi? ciddimisin sen ya¿
Mevzuya sonradan dahil oldum ama söylemeden edemicem
Ya bu ne boş bi konudur
Kim ne giyiyosa giysin sanane
Lütfen böyle fason mevzularla GaRaJ ın güzel forumlarını doldurmayın
-
Bu konuyu acan çok salak bi konu açmış hiç kusura bakmasın!...
çünkü insanlar dinlediii müziin yaşam felsefesine kaptırmıyo! yaşam felsefeleri o olduu için o müzii dinliyo! bilmem anlatabildimmi!
-
bütün yazılanları okudum..hepsini adam gibi okudum ve değerlendirdim kendimce..ben 18 yaşındayım..küpe taktım ve burdaki çevrem çok soğuk yaklaştı..hakaret edenler bile oldu..saygı duydum ve kendimi savundum..müzik yaşam tarzını belirlemezmi arkadaslar?insanlar kendilerini bir konuma soktuklarında müzik hiç mi işlev görmez?abartıya kaçmadan dinlediğim müzik tarzını yansıtmanın neresi kötü?metal müzik dinleyip,poliyanna renklerde giyinemezsiniz ki?çünkü bu sizin ruh halinizi yansıtmaz..eğer metal müzik dinleyip turuncu giyiyorsanız dinlediğiniz müziğe ihanet etmiş olursunuz..çünkü o müziği gercekten dinlememişsinizdir..yine söylüyorum abartıya kacmamak kosuluyla neden ne oldugumuzu belli etmeyelim..bu mudur özentilik..yoksa tam tersi midir?insanlara düşünceleri ve yaptıklarıyla değer verme taraftarıyım ve iyi bir söz vardır:`ya olduğun gibi görün,ya da göründüğün gibi ol`
-
ben müziğimi dinlerim içimde yaşarım dlşarıyada gitarımı konuşturarak yansıtırım. gerisi hikaye..
-
kim ne giyerse giysin...hayat onundur...saçını uzatmıştır..yakışmıştır...veya ıskalamıştır...taaamam bu bir kenara...ama eğer müzisyen teşire çıkmışsa..çok boyutlu olarak düşünmüş olmalı...sahne ismi...kıyafet...amblem...makiyajsa makiyaj...ama neye vakit var ki...Bu tür detaylar önemsenmeyince çalınan müziktede bir yenilik olmuyor...ne yapiyim...adam malsteen gibi çalıyorsa..malsteen zaten var..."mötley crüe" adamlar hayatını ortaya koyuyor..kolay mı yaptıkları gariplikleri beğendirmek...cesaret ister örneğin kiss ...ama bu bir savaş...var olma savaşı...İstiklal savaşı...