-
Tarzı bence güzel tabi sevmeyenler de yok değil. Benim gözlemlediğim kadarıyla grubu müthiş.. Hepsi birer metalciyi andırıyor, hepsi uzun saçlı ve o bateristin klipteki hareketleri beni deli ediyor. Sanki Sepultra çalıyormuş gibi o slow şarkılara bir renk katıyor görüntüsüyle. Gitaristler sıradan görünüyor ama onların da çok yetenekli olduğundan eminim. Birtanesi Dream Theather'ı çok beğendiğini söylemişti. Kullanılan Gitarlar zaten süper. Sololar müthiş. Murat Kekilli Türkiye'deki rock grupları arasında en iyi sounda sahip olan grubun solistidir.. Tek kelimeyle bu grup bence Türkiye'deki en iyi gruplardan biri. Sadece tarzları çok farklı, anadolu rock.. Ama ilerde sanki metal yapacaklarmış gibi bir his var içimde. Murat olmasa da diğer elemanlar.. En azından o potansiyeli görüyorum..
-
metalciyi filan andırmasına gerek yok illaki rock çuyu filanda andıracak değil uzun saçta şart değil gitaristinin adını merak ediyorum çok iyi ama hayatta metal filan çalmaz daha iyisini yapabilir metal çalarsa güzelim solo tekniğinin içine eder
-
Gitaristin adı Tuncer Tunceli
adam harbiden aşmış çalıyo .
bu arada evet grup harbiden çok güzel çalıyor . klavyenin kattığı güzellikte var . eşek gözlüm ile tomarza nın sondaki soloları zaten birer şaheser...
-
o degil de davulcusu süper..hareketler filan manyak
-
grubunu falan bilemem ama son albümünde düş dokağı sakinlerinin "ayrılık" şarkısını coverlamasına uyuz oldum..hadi cover yapcan bari şarkıyı adam gibi söyle yaaaa....nefret ediyorum murat kekilliden...yaşasın sibel kekilli
-
hepis ölsün gebersin
-
yasık ya adamlara niye ölsünler:)ah siz öfkeli gençler...
-
o hepsi ölsün gebersin diyen manyak ne sanattan anlıyor ne de müzikten.. beyni batılı olan ne varsa onlarla meşgul.. herşey oraya endeksli.. ne kültür var ne türklük.. adamlık desen amerikalının yarısı bile olamaz çünkü amerikalı kendine benziyor.. bizimki de ona benziyor.. kısacası bu herifi tarif ederken insanlık kelimesini bir yana bırakabiliriz..
-
üff,ne bayıcı bir atışma. kültür ve türklük nereden girdi şimdi yaa,adam bğenmiyordur ölsünler demiştir. hayret bir şey.
-
Grup iyi çalıyorda,sanki türküye kaçıyor bazı şarkıları.Onlarda olmasa birde birazdaha sert çalsalar iyi olur bence...