Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Murat Kekilli ve grubu hakkında..

• karete • 22 Kasım 2004 14:07 • #444003
    aslında kekilli yok grup var :)
  • nesya83 • 22 Kasım 2004 17:16 • #444017
    berrrrrrrk...

ben kimsenin avukatlığı yapıcak değilim ama eğer kişi livaneli'nin siyasetine hayransa onu yargılamak hele hele münasebetsiz demek sana düşmez..haa eğer bunu söyleme hakkını kendinde görüyorsan senin beğenilerine insanların boq atmaları seni bu kadar rahatsız etmemeli...eğer sen bu topiği açıyosan destek kadar kösteklerede hazırlıklı olman gerek...kim ne isterse onu söyler..mesela murat kekilli ve arkasındakileri iğrenç buluyorum gibi..:)
    siyasetle sanatı biribirinden ayırmasını biliyormuşsun....sanatla siyaset ayrılmaz....
  • guardofheaven • 22 Kasım 2004 17:51 • #444020
    kekilli aslında bir enerji formu ordan oraya atlıyor!!
  • BeRK CoBaiN • 23 Kasım 2004 13:34 • #444056
    berrrrrrrk...

ya sen git örgünü ör en iyisi forumlara da katılma.. daha kendi değerlerine sahip çıkmayan birisin. ayrıca kadınların yemek ve dikiş sanatları dışında başka sanat yapma hakkına sahip olmadığını düşünüyorum.. son 1 - 2 yüzyıldır fazla konuşmaya başladınız, ne üdüğü belirsiz bir adama da sahip çıktığın için seni kutlarım, başka ne diyim ki sana.. hadi gülüm yandan..!
  • BeRK CoBaiN • 23 Kasım 2004 13:39 • #444057
    şarkıyı batırmamış siz batmışsınız sadece, bob seger'in efsane şarkısı metallica tarafından coverlandı en iyi cover denildi, sizin gibi batıklar da yok değildi ama muhalefet eden.. neyse alıştık artık
  • nesya83 • 23 Kasım 2004 16:19 • #444065
    berrrrrrrk...

ben cidden hiç bişiy demiyorum sana...ne halin varsa onu gör...
    görmessen eğer, merak etme, gösterirler..!!!

[103 kez okundu]Affedilmeyen
    21 Kasım 2004 Pazar / 16:27
    ne koyarsan o çıkar :)))))
    adamın birisi sucuk fabriası sahibidir ve yaşlandığı için işi salak ama tek oğluna bırakmak zorundadır. oğlunu fabrikaya çağırır ve gezdirirken anlatmaya başlar. sıra kıyma makinasına gelmiştir
    BABA : _ Bak oğlum bu harika bir makinadır hani nerdeyse ineği burdan soksam arkadan sucuk olarak çıkar yani çok kolay bir iş
    OĞUL : _ peki baba arkadan sucuk soksak makinayı ters çevirsek burdan inek çıkarmı ?
    BABA : _ vallaha oğlum bu bi kere geldi başıma. bundan 30 sene önce anana bi kere yaptım senin gibi bir inek çıktı işte

bak bu fıkrayı cırcırda affedilmeyen yazmış, ben çok güldüm, sende gül..ama iyi gül...düşünmenden daha çok işe yarar belki...:)))
    sevgiyle kal...
  • MoonLigth • 23 Kasım 2004 18:26 • #444069
    siz ne tartışıyorsunuuz ya
    allahın piyasa müziği yapn adamınımı konuşuyorsunuz
    murat kekilli rock yapıyomuş
    kim demiş onu?
    ya idin işinize ya işiniz gücünüz yok mu?
    çık çık...
  • BeRK CoBaiN • 29 Kasım 2004 02:14 • #444443
    berrrrrrrk...

madem sınırı aşıyorsun terbiyemi bozmak istiyorsun hı.. o sucuk sende hangi etkiyi yaratır? bence inek değil bir tutam öküzler gelir meydana.. ama bu gelecekte doğacak olan çocukların değil şu anda senin gibi düşünen bir avuç meymenetsizlerin küçük versiyonları olur.. sucukçu nesya