BeRK CoBaiN
21 Kasım 2004 Pazar / 20:49
zulfu livaneli karaktersizdir, 5 yıl önceki yazılarını oku ve şimdikilerini oku aradaki uçurumu anlarsın.. bu adam vatanımızı bölmek isteyen batılıların kullandığı bir piyondur. bir misyonerdir. siz onu sadece müziği ile ele alırsanız herşey güllük gülistanlık görünüyor evet.. üniv. okuyup da başlarını açmak istemeyen başörtülü kız kardeşlerimin hakkında neler dediğini bilir misin? haysiyetsiz ciğeri beş para etmez sözde aydın geçinen içi boş bir yontmadır.. çok güzel şarkıları yok var ve dinlerim de.. sanatla siyaseti birbirinden ayırmasını bilirim.. ahmet kaya da dinlerim.. müziğinden banane diyerek müzik konusunu bir yana bırakarak başlamıştım o yazıya hatırlarsan.. ben orada sadece livaneli'nin siyasi görüşlerine hayran olduğunu söyleyen bir münasebetsiz vatan hainine hatırlatma yaptım.. saygılarla..
sanatla siyaseti birbirine karıştırmadığını söyleyen şahsiyetler ne kadar samimiler acaba? ve bir siyasi düşünceyi tüm yönleriyle,geçmişiyle ve geleceğiyle değerlendirmeyen,olaylara sadece kendi vizyonundan bakan ve yılların entellektüeli hakkında bir genç gözüyle bu derece dayanaksız atıp tutan biz çok mu biliyoruz memleket hadiselerini,vatan millet sevgisini çok mu doğru anlıyoruz?