-
ilginç gelen nedir? anlamadığın birşey varsa sorabilirsin. yüz kere anlattım bunu ama bir daha anlatayım, hiçbir müzik türü yerinde saymıyor, yıllar yılı gelişiyor, değişiyor. rock müzik için de aynısı geçerli. avrilden rolling stones tadı beklersen tabi bulamazsın. neyse kısaca avrili severiz sevmeyiz o ayrı konu ama burada müzik konuşulacaksa avril de konuşulur. avrili sevenlerle tanışmak isteyen de buraya yazar. vesaire vesaire...
-
sapına kadar rock yapıyo ilk albumu berbattı kabul ama son albumu bomba gibi.kırın şu klişeleri artık. hatun teenage ve güzel diye hemen britneyle filan kıyaslamayın. kendi şarkılarını yazıp söyleyen birisi zaten. bence alanis morisette den bile iyi olucak ama zaman var daha
-
avril'lere mi düştük ya??
-
brownsugar
24 Kasım 2004 Çarşamba / 12:48
rock müziğe yakın bişeyler mi yapıyo ilginç.
sitenin rock sitesi oldugunu mu sandın?
ayrıca herkes istediğini dinler kargo dinleyende var mvö de zevkleri yargılayamassınız başlıgı açan arkadaşın tek yanlışı tanışmak istiyorum demesidir
GaRaJ, hayatlarının bir bölümünde müzikle uğraşan kişileri aynı platformda buluşturmayı amaçlayan bir internet sitesidir." garaj bekçisi
-
blackened69
24 Kasım 2004 Çarşamba / 21:17
avril'lere mi düştük ya??
o kadar yukseldin mi?avril kadar başarılı oldun mu? onun yaptıgı gibi bi parça yaptın mı?
-
tipik görüntü, tipik sözler. sert görünüşlü punkçı kız. zamanla iç çamaşırını bile gördük. başta ben britney'e benzemiycem diyordu hanımefendi. ilişki şarkılarından da hoşlanmam. sarışın kızlardan da hoşlanmam böh!!
-
yok abi hayır ve de yeter artık bu sahibine yalvaran köpek bakışlı karıyla ilgili hiçbirşey yazmıycam dedim artık ama dayanamıycam,
nedir bu boş rocker geçinen gösteriş budalası pop zihniyetli tiplerden çektiğimiz önce Maryn Manson şimdi bu!Ne yani bunlar rock mı?inanamıyorum insanlar nasıl bu kadar kör olabilir yok bi Rolling Stonestan aldığımız tadı beklememeliymişiz tamam bizde beklemiyoruz zaten bütün gruplar ve şarkıcılar ayrıdır buna karşı çıkan yok zaten ama bunların rock olup olmadığına gelince felsefesini beğenip beyenmemek olunca konu (ya da bi felsefelerinin olup plmadığı) müsade edinde fikrimizi söyleyelim!
-
Solinari
24 Kasım 2004 Çarşamba / 21:53
tipik görüntü, tipik sözler. sert görünüşlü punkçı kız. zamanla iç çamaşırını bile gördük. başta ben britney'e benzemiycem diyordu hanımefendi. ilişki şarkılarından da hoşlanmam. sarışın kızlardan da hoşlanmam böh!!
ben gnr ninde donunu gordum queen inde saten neye baktıgını yazmışsın sarışın kızlardan hoşlanmazmış mış bkz Queen Adreena ana sayfadaki haber
heimdall
24 Kasım 2004 Çarşamba / 22:34
yok abi hayır ve de yeter artık bu sahibine yalvaran köpek bakışlı karıyla ilgili hiçbirşey yazmıycam dedim artık ama dayanamıycam,
nedir bu boş rocker geçinen gösteriş budalası pop zihniyetli tiplerden çektiğimiz önce Maryn Manson şimdi bu!Ne yani bunlar rock mı?inanamıyorum insanlar nasıl bu kadar kör olabilir yok bi Rolling Stonestan aldığımız tadı beklememeliymişiz tamam bizde beklemiyoruz zaten bütün gruplar ve şarkıcılar ayrıdır buna karşı çıkan yok zaten ama bunların rock olup olmadığına gelince felsefesini beğenip beyenmemek olunca konu (ya da bi felsefelerinin olup plmadığı) müsade edinde fikrimizi söyleyelim!
site rock sitesi değil tekrar hatırlatıyım herkes istediğini dinler illaki senin dinlediğin en iyi olanları dinlemek zorunde değil
-
Kimse buraya girip de avril lavigne dinleyenlerle tanışmak istiyorum diye bir mesaj atamaz..! Burası arkadaş bulma sitesi değildir..! Artı burada bulunan üyelerin bir müzik seviyesi vardır. Bu çerçevede üyelerin kendilerine ters düşen bir müzisyeni (teoman, haluk levent) veya bir grubu bu seviyede eleştirmeleri de olağandır. Bu yüzden yapılan eleştiriler haklıdır.
Konu Kapanmıştır...
-
üyelerin bir müzik seviyesi vardır. Bu çerçevede üyelerin kendilerine ters düşen bir müzisyeni
bende uyeyim ve bana ters düşmüyo kimsede benim müzik seviyemi dinlediğim şeylerle ölçemez
avril lavigne dinleyenlerle tanışmak istiyorum diye bir mesaj atamaz
buraya katılıyorum