Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

avril lavıgne

• heimdall • 25 Kasım 2004 02:49 • #444187
    Divinemusic'e katılıyorum ve karete sen anlamadın ya da ben anlatamadım galiba ben insanlar bunu dinlemesin hiçbir zaman demedim tamam kişisel düşüncem bu ya da tavsiyem ama konu bu değil sen nasıl sevdiğini yazbiliyorsan ben de sevmediğimi yazarım!Rock sitesi konusuna gelince ben bunu da savunmuyorum bende rock dışında birçok şey dinliyorum(opera,blues,folk vs)ama bu şey rock değil bunu söylüyorum ve içi boş bunu ifade ediyorum ve bu da benim hakkım!kimseye hakaret etmediği sürece sadece benim değil herkesin hakkı!
  • karete • 25 Kasım 2004 02:55 • #444188
    bende sana hakaret etmedim saten kişide bunun soylediğine rock demedi hem rock olup olmadıgını kim belirliyo ? mvö ye rock deniyo dumana rock deniyo buna neden denmesin sana gore rock olmayabilir bana gore rock keşke bende onun parçaları gibi bi parça yapabilseydim

Konu Kapanmıştır...
    bunuda komik buluyorum :)
  • heimdall • 25 Kasım 2004 04:37 • #444191
    Yok ben zaten senin hakaret ettiğini yazmadım insanlar hakaret etmeden fikirlerini söyleyebilir dedim yani ben hakaret etmeden fikrimi söyleyebilirim sen insanlara karışmayın isteyen istediğini dinler demiştin bende o dinledikleriyle ilgili fikrimi bu şekilde ifade edebilirim demek istedim ohh be umarım anlaşılır olmuştur!(burada bayaa bi kastım da ondan iyi açıklamak için yanlış anlama yani:))
    Ama rock olup olmadığını kim belirliyor sözün biraz garip değil mi sence de? bunun belli olmaması gibi birşey olabilir mi?Nirvana ne yapıyordu,GNR ne yapıyor du ? net bir şekilde rock diyebiliyoruz ya da Britney ne yapıyor net bir şekilde pop yani sınıflandırma onlarda genel anlamda yapılabiliyorsa bunda neden olmasın ve göreceli olsun?
    şurası net ki farklı tarzda pop yapanlara rock denilemez ve bu hatun da düpedüz böyle yapıyor!aslında bu türe alternatif rock değilde alternatif pop demek daha uygun olur bence:)
  • karete • 25 Kasım 2004 04:46 • #444192
    alternatif rock yapıyo bence yukarda verdiğim orneklerdeki isimler gibi
  • heimdall • 25 Kasım 2004 05:05 • #444193
    işte ben de bunu anlamıyorum Rock zaten alternatiftir yani alternatif olan bişiye alternatif oluyorlar bu çok saçma!ayrıca sistemin boş rock görünümlü pazar malından başka bişi değil bence!
  • zapata • 25 Kasım 2004 05:21 • #444194
    bu konuda bende diyorum ki alternatif külliyen yalandır, popun yandan yemişidir, kandırmacasıdır.aslında pop sevip rockçıyım demek isteyen triballer için bi fırsattır.
  • karete • 25 Kasım 2004 05:56 • #444195
    evet işte ondan ben pop sevip blues yapıyorum :) ama bunu dınlemıcem dıye bişi yok demi? hatta bende fanatikleşiyim blues dışındakı muzıkler muzık değildir demek istemezdim ama madem bu insanlar fasnatiklikten anlıyo bişey dememek gerek direk boyle yazacaksın.
  • _dreamer_ • 25 Kasım 2004 08:47 • #444196
    sahibine yalvaran köpek bakışlı karı...

:))

bak arkadaşım tabi avril hakkında fikirlerini söylersin, ben hiç hoşlanmıyorum da dersin ok ama avrili seviyor savunuyor diye birine "yanlış yerdesin, o da dinlenir mi, bilmemne" diye yaklaşmak hoş değil. bunun türkçesi ne demek : "sen müzikten anlamıyorsun ben anlıyorum". işte ben buna sinir oluyorum. çıkıp dense ki "ya arkadaşım avrili ben hiç beğenmiyorum, avril fanlarıyla tanışmak istiyorsan şu siteler sana daha uygun" falan dense ne ala. bu forumda avril lafı duyan bir kesim hemen saldırma moduna geçiyor. rock kültürü böyle böyle oluşacak, gençliğinde avril dinleyen ileride başka arayışlara girecek belki o zaman kaliteliyi bulacak.
  • brownsugar • 25 Kasım 2004 17:46 • #444205
    ben avril kötü müzik yapıyo mu dedim rock yapmıyo dedim ki yapmıyo pop yapıyo popuda iyi yapıyo.ayrıca burası müzik forumu müzik forumuna avril dinleyenlerle tanışmak istiyorum yazılmaz.
  • chazy_chazzz • 25 Kasım 2004 19:42 • #444211
    ehee dostum o aradığın türde zaatları burada bulabileceğini zannetmiyorum...başka bi siteye girmeyi deneyebilirsin..