Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

avril lavıgne

• cc_baran • 25 Kasım 2004 20:26 • #444215
    abi avril mi tartışılıyor,avril hayranlarıyla tanışmak isteyen bir adamın saçmalıkları mı? avril defalarca tartışıldı ve tuhaf görüşler var hakkında. konu o olmamalı,buraya zırvalayan arkadaş bunları okusun ve başka bir siteye yollanıp güzel insanlar bulsun kendine.
    kapatın abi,saçmalamayın,ne kavga ediyorsunuz..
  • ocean_spray • 26 Kasım 2004 13:46 • #444248
    biz burda böyle bi sitede(türkiyedeki en ciddi sitelerden biri müzik konusunda) avrili tartışıyosak demek ki hatun başarılır.
  • PunKid • 26 Kasım 2004 17:04 • #444269
    rock müzik şudur diyemeyiz belli bir kalıbı ya da low rock davul ritmi gibi birşey yok artık tek giden ritmin üzerine solo atmak gibi herşey karıştı avril e gelince son parçası nobodys home güzel parça ayrıca o pop parçası olabilir rock da olabilir sen dinlediğinde ne duygu ne haz yaratıyorsa ya da hangi müzik aletini dinliosan öyle gelsin sana avril başarılı daha da iyi olucak.ilk albümü saçma sapandı ikincisi daha iyi sonuçta gelişiyor onu dinlemeyen arkadaşların bu bölüme yazmaları saçma çünkü dinlemediğiniz şeyler hakkında yorum yapmak sizin aptal yerine konulmanıza neden olabilir(avril hayranı ya da onun savunucusu değilim)...
  • divinemusic • 26 Kasım 2004 23:29 • #444300
    divine
    Konu Kapanmıştır...

karete'nin cevabı
    bunuda komik buluyorum :)

karete bence sen aç da götüne gül dostum :) Adam piyasa yapmak için topic açıyor ve sen böyle bir insana fırsat verir derecesinde paralel yazılar yazıyorsun? Burası Müzik Birimi diye kimse burada yok avrilmiş yok eminemmiş yok bokuymuş yok püsürüymüş gibi bişeyler yazamaz ok? Yazarsa bu şekilde bir tepki alır. Bunu kimse engelleyemez çünkü buranın dünleyici kitlesinin yoğunluğu bunu kaldıramaz ok? Bunu anladın mı?
  • karete • 27 Kasım 2004 04:27 • #444313
    karete bence sen aç da götüne gül dostum :) Adam piyasa yapmak için topic açıyor ve sen böyle bir insana fırsat verir derecesinde paralel yazılar yazıyorsun? Burası Müzik Birimi diye kimse burada yok avrilmiş yok eminemmiş yok bokuymuş yok püsürüymüş gibi bişeyler yazamaz ok? Yazarsa bu şekilde bir tepki alır. Bunu kimse engelleyemez çünkü buranın dünleyici kitlesinin yoğunluğu bunu kaldıramaz ok? Bunu anladın mı?
    anlamak çok önemli ben kimseye destek vermedim ve yazdıgı şeyede karşılık verdim iyi oku ne demişim artı avril müzik yapmıyomu ? burda bir kitle varsa oda senin arkanda olurmu bilmem ama çok dandik bişey yazmışsın daha iyisini beklerdim anlamak çok önemlidir(müziği yapabnilen kötü diyebilir ama yapamıyan otursun oturduğu yerde eğer sadece dinleyici kesimsense hoşuma gidiyo veya gitmiyo diyebilirsin ki öylesin)madem avril pop yapıyo .......bu alanı sildim......?

+avrilde dinlemem birisi dinliyoken belkı dınlerim çok avril manyagı değilimdir yanlız kıraldan fazla kıralcı olanlar çok özentiler metallicanın dinlediği adamı sen dinlemesen sen düşük poan versen müzik yapmıyo desen ne yazar be ? slash değilmiydi onları ayakta alkışlayan brian may çok beğendiğini soylemedimi ? metalika adamlar söylerken mutlu değilmiydi alkışlamadılarmı madem siz buna güzel değil işe yaramaz diyosunuz bu heriflerdemi işe yaramazki okadar ünlü destekledi?

anlamak anlatmaktan önemlidir
  • Queen_of_Metal • 27 Kasım 2004 09:46 • #444314
    müzik adına hiç bir anlam ve değeri olmayan biri..
    piyasa kaşarlarına bakış yine olması gerekenlerden belki ama ben bu tiplere yüzü güzel müziği kötü derim..
  • cc_baran • 27 Kasım 2004 13:09 • #444324
    metallicanın dinlediği adamı sen dinlemesen sen düşük poan versen müzik yapmıyo desen ne yazar be ? slash değilmiydi onları ayakta alkışlayan brian may çok beğendiğini soylemedimi ? metalika adamlar söylerken mutlu değilmiydi alkışlamadılarmı madem siz buna güzel değil işe yaramaz diyosunuz bu heriflerdemi işe yaramazki okadar ünlü destekledi?

karete bu desteklerin müzikal değil,ticari olduğunu düşünüyorum. ne de olsa mtv familyasından bir insan avril,diğerleride öyle. metallica iconsta fuel cover ı yapan,ardından soad cover ı yapan,rock fanzinlerinde kardeş röportajlar veren insanların elbette ki ortak bir çıkarı olacaktır.
  • OuRHaTE • 27 Kasım 2004 22:06 • #444377
    evet arkadaşbuldun öylebirini
  • OuRHaTE • 27 Kasım 2004 22:08 • #444378
    Nediyorsunkardeşim sen Avril harika biri Avrilzaten senin gibi çekemeyen kişilere bakmaz...
  • OuRHaTE • 27 Kasım 2004 22:10 • #444379
    çok iyi bir cevaptı karete sonuna kadar destekliyorum