Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

teomanı kimse sevmezmi burada

• dEppİŞikK • 17 Aralık 2004 10:40 • #445377
    ya allahaşkına bi allahın kulu yok mu teo yu sevsin şurda...Bi duş akoru istedim adamı batırdınız ya...
    Teoman-sever arkadaşların mesajlarını (sevmeyenler de doğruyu bulacaktır)
    beklerim...
  • NEJAT • 17 Aralık 2004 10:57 • #445382
    adamın hakkını yemeyelim iyi sound var bence. sadece biraz sivri geliyor galiba insanlara. ama sevilmeyecek şarkıları yok değil bence. Birde Sigara olayı vardı sahnede ondan sonra biraz daha mesafe koyuldu galiba adama.
  • minasius • 17 Aralık 2004 17:33 • #445419
    Yapması gerekeni yaptı bence, hayranlarını umursamaz tavrı kaybettirdi, hemen hemen kimsenin beyenmediği ve teomana yakıştıramadığı bir albüm yaptı, inişte bence. Ses hakkında söylenecek birşey yok adamda ses var iyi de kullanıyor ama bağırarak şarkı söylemesini istemem :) Sonuç olarak belli bir mertebeye ulaştıktan sonra kendi yapmak istediğini yaptı gibi geliyor. Dünyanın her yerinde olan şey onun da başına geldi; Kendine has sanatını kimseye beyendiremedi, diyorum ben yani...
  • m0rtis • 17 Aralık 2004 18:03 • #445421
    Teomanla 3 ortak noktamız var
    1) O da boğaziçili, ben de
    2) O da bir sosyolog, ben de
    3) O da gitar çalıyor, ben de

EhueUeuEEUEHUEUEeEhueEUEUHEEeHEEU(pffffff)
  • thriller • 17 Aralık 2004 18:43 • #445424
    o hırsızı seven müzikten anlamıyo demektir..
  • morvedelisi • 17 Aralık 2004 18:59 • #445426
    ben severdim kendisini çok önceler o,sus konuşma zamanları hem de baya severdim(gençlik işte).İyi müzik yapıyor,sözlere de laf söyleyemem ama popa kaçtığı tartışılmazdır.İlla pop dinlemem ya da illa rock dinlemem gibi bi durumum olmadığına göre dinleyebilirdim.Hayranlarını sevmediğini söyleme cesaretinde bile bulunması üzerine kişilik olarak nefret edilesi biri olduğunu geç de olsa anlamış bulundum.Süper sözler yazabilir,yorum da süper,ses de...ama bu söylediklerini hissedecek biri olmadığını anladığım üzere
    teomanı sevmiyorum
  • sonicyouth • 17 Aralık 2004 20:16 • #445432
    teoMANKAFA

KOCA KAFANIN TEKİDİR TEOMAN, NE GİTAR ÇALABİLİYORDUR NEDE ROCK MÜZİĞİN MUHALİF TARAFINDA YER ALIYORDUR
    TEK YAPTIĞI VASATIN ÜSTÜNDE POP ŞARKILARI YAZMAK
    14 YAŞINDAKİLER SEVEREK DİNLER
  • chazy_chazzz • 17 Aralık 2004 20:24 • #445433
    teoMANKAFA

yavvv hala teomanın lafı geçiyo mu buralarda yaaa....sonicyouth çok güzel söylemiş bence iyice oku ve sen doğru yolu bul..teoman gibi züppelerle zamanını öldürme.....
  • Lindsay • 17 Aralık 2004 21:40 • #445443
    Ne yalan söyliyeyim, ben Teomanin son albümünü begendim, bazi sarkilari haric albüm cok iyi olmus. Tamam, Teomani sevmiyor olabilirsiniz ama yinede Teomanin hayranlarina ya da sarkilarini begenen arkadaslara saygi duymaniz gerekiyor. Forum olsada zevkler ve renkler tartisilmaz ;)
  • Lindsay • 17 Aralık 2004 21:42 • #445446
    Akoru buldum, sana mesaj olarak gönderiyorum
    enjoy