Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

teomanı kimse sevmezmi burada

• blackraven • 21 Aralık 2004 14:55 • #445641
    bazı şarkıları bana göre güzeldir örnek "zamparanın ölümü"severim o şarkıyı
    ama canlı performansı gerçekten berbat.yani ibret alınası kadar kötü
    yanlış anlaşılmasın teomana çalan gitar bas davul bunlar iyi müzisyenler ama teo çok kötü şarkı söylüyo gerçekten bence onu sahnede kurtaran, insanların onu dinlemek yerine şarkılara deli gibi eşlik etmeleridir.
    birde son kliplerine taktım kafayı sinan çetin çekiyomuş galiba berbatlar ya.
    birde cem yılmazın gora filmine laf atması beni çileden çıkardı.neymiş o filmden sahne çıkarmazmış.sahne çıkarılmamış film varmı bana biri bunu söylesin.
    yinede dediğim gibi bazı şarkıları iyi dir bana göre.
  • thriller • 21 Aralık 2004 23:43 • #445656
    cc..baran scarface in dediği yeri oku

zahmet olmassa
  • Adyghe • 23 Aralık 2004 21:42 • #445752
    bence de sezarın hakkı sezara demişler.adam iyi am sanki biraz tepeden bakıyor insanlara,onun dışında dinlenmeyecek biri değil.
  • lilith_ • 24 Aralık 2004 00:10 • #445760
    ya bence kişilikten çok müziğe bakılmalı.. evet eski albümleri çok güzel teomanın.. son albümlerinde biraz da olsa popa geçiş var bu kabul edilir gözle görülür bir şey. dinleyen dinler istemeyen de dinlemez. yok iyi mi kötü mü tartışması gereksiz bence.
  • KerryKing • 24 Aralık 2004 15:08 • #445771
    doğru söylemişin dostum, kişilikten çok müziğe bakmalı, kalitesini tartmalı, adamın kişiliği kimseyi ilgilendirmez, bıraksak zaten müthiş insanlar klonlayacaksınız, eleştirmeye bayılıyor ama aynada kendinize bakamıyorsunuz, bugün bir eser çıkartmak ne kadar zor bilmiyorsunuz, bunları belki de bildiğiniz halde herkesi eleştirip bok atmaya bayılıyorsunuz, toplanıp bir albüm çıkarın bari de sizleri alkışlayalım. Müzik öğrenir belki insanlar biraz, 20-30 yıllık müzisyenler falan ders alır, aaaaa işte müzik buymuş diye, eleştirilerinizde kolay gelsin.
  • ScarFace • 24 Aralık 2004 17:11 • #445772
    teOman hırsızdırrrrrrrrrrr......açın bakın ya yazdırmayın bi daha bana..
  • lilith_ • 24 Aralık 2004 20:23 • #445777
    ya iyi teoman hırsız olsun banane. ister müziği başkasına benzesin veya benzemesin yani belki ben onun o çaldığı müziği seviyorum onun kattığı yorumu seviyorum. bunda gerçekten tartışılıcak bir şey yokki. sana iyi gelen bana kötüdür. insanların değer yargıları farklıdır ki bu yüzdende ne iyi veya kötü diye tartışılmaz.
  • hardquake • 24 Aralık 2004 21:06 • #445778
    bence teoman güzel şarkılar yapıyor ve güzel de söylüyor peki onu hırsızlıkla suçlayanların elinde bir delilleri var mı kafadan sıkıyorlar...
  • Ktulu • 25 Aralık 2004 00:44 • #445782
    poahahaha.

adam bulun okuyun diyo yaa. Ispatları var tabii ki.. asıl sen kaadan sıkıp da yazma bence önce bi oku sonra yaz :))