-
sesi güsel demişniz..bence artık seside güzel diğil..son zamanlarda oda bozulmuş..kaldıki müziği en baştan beri bozuk..bende bilirim sanatçılardan çalıp biraz süsleyip güzel sound die millete satmasını o parçaları..sonuç olarak bu vakitten sora ondan iyi bişi beklemek çok zor olmaz....
-
teomanı değil müziğini sevmezmi deseydin keşke :P
-
teşekkürler
gerçek mi çok sağol valla bayaa aradım ama hep yanlış yanlış akorlar bekliyorum
-
o da nieyse? nick cave sahnede sigara içiyo ve adamı en karizmatik sigara içien adam ilan ediyolar.
-
Bir ara bu forumda Teoman'ın çalıntı parçalarının listesini çıkarmıştık. Her albümden bikaç parça hariç hemen hemen bütün riffler çalıntıdır o adamın.
Sadece söz yazış üzerine. Onu da kendi mi yazdı bilinmez.. Ama herşeye rağmen sevdiğim parçaları vardır.
bir kar tanesi bilmemne diye parçası, İstanbul'da sonbahar .. falan duygu yükü açısından güzel parçalar. Ama müzikalite açısından ne kadar iyi dersen.............
Müzikalite arıyorsan dinlediğin müzikte. Aşağıyı bi oku derim :
ya teomani 3 kez neredeyse burnunun dibinden izledim bi keresinde fb gemisinde özel 100 kisiye konser verecekti konu_tum uçan bir tavri var kral sanki birde yok içki içmesi falan yalan yani duman seyredin kaan bir paket sigara içiyor o iki bira tripler uçtum falan sarklar salak bakir k1z dergileri var onlarlik adam1n küçük k1zlara tutacak parçalar1 son albümde bir tek en güzel hikayemi beendim oda sebnem ferah var diye
-
teomandan bi özdeyiş
en güzelini teoman bulu cin e röportajında söyledi(bu dergiye de kapak olan ilk türk hatırlatılır)
''son trend bana bok atmak''
Ne güzel söylemiş...
-
teomandan bi özdeyiş
teoman'a b*k atmak trend değil farzdır...
-
teomandan bi özdeyiş
ya sana akorlari göndermek istiyorum ama bi türlü olmuyo,en iyisi sen bana bi mesaj yaz, cevap olarak akorlari gönderirim okay?
-
teOman diye bişi yok
dostum kendini kas ve aşağı yukar 20 sayfa geriye git ve bizat benim yazdığım ve garajın en "ağır abileri" nin de katılımıyla oluşturduğumuz "HIRSIZ DEDİK KİMSE İNANMADI" topicini oku...ondan sonra teOman sevilecek birimi bi bak bakalım.