Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metalciler neden bu kadar ezik..!:p

• Nofx • 19 Aralık 2004 01:51 • #445523
    Neden her metalci metallica dinlemek zorundadır.Veya her metal müzik yapan adam natilgas medirmı(yazılışı bilerek tir kimse bana yanlış yazmışın geyiği yapmasın)nedir onu çalar..Niye her metalci sırf metalci oluyım diye giyinir..Adamlar neden gitar çalarken yapmacık yapmacık kafa sallama gerği duyar..amacım metalcileri ezmek değil sadece bazı kendini metalci diye ortalıkta dolaşanlar içindir.
  • eelmaa • 19 Aralık 2004 03:38 • #445531
    metal bölündü kardeşim bir çok alt dallara ayrıldı.kötü mü oldu sanmıyorum.dünya değişiyor.kimsenin ezik olduğunu da düşünmüyorum.değişmeyen tek şey değişimdir.

ayrıca ne o öyle salak falan.yaşın kaç senin?bebelere laf anlatıyoruz biz de işime döniym en iyisi...
  • lacunacoil • 19 Aralık 2004 07:02 • #445532
    en sağlam punk falan değil çömezlik yapma METALLICA dinlemeden bu müziğe başlayan insanlarda var!
  • Single_FACTOR • 19 Aralık 2004 09:33 • #445533
    Metalciler neden bu kadar ezik..!:p

belkide Anarşizmi savunmadıkları belli bir amaçları ve bilgiye sahip oldukları için, müziği bilerek yaptıkları ve Gitar ya da enstrüman çalmayı bildikleri için, mantıklı şeylere karşı çıktıkları için, yardım amaçlı toplanabildikleri için sadece kendilerini düşünmedikleri ya da belli bir dünya görüşünü benimseyebildikleri için ...
    eğer ezik diyorsan bu sebeplerden olmalı.
  • cc_baran • 19 Aralık 2004 12:42 • #445539
    sen punk olduğunu düşünüyorsan ve bu felsefeye inanıyorsan günlük yaşantını aktarır mısın bize?? bakalım ne tür bir punk bu...
  • Darken • 19 Aralık 2004 13:10 • #445540
    Saçma. Bütün metalciler metallica dinliyor diyosun. Sanane. Demekki adamlar dinlenecek müzik yapıyor. Sırf kendi egolarını tatmin etmek için ezik ve salak gibi kelimeleri kullanmanda yanlış. Hem metallica kac yıllık gurup ve kendilerini kabul ettirmişler. Ayrıca cc_baranada katılıyorum...
  • gokcen • 19 Aralık 2004 13:24 • #445544
    1-metallica'nın tek albümü bile yok elimde ve hiç de alma gereksinimi duymadım.
    2-gitar çalmasını bilmiyorum.
    3-şayet çalsaydım nothing else matters(yazmasını da öğrendin)ı değilde peruvian skies'ı çalmaya çalışırdım.
    4-sırf metalci oluyum diye giyindiğimde senin yaşlarındaydım ve ozamanlar yaşıtlarım gibi saçmaladığımın bilincinde değildim(!)
    5-salaklar(!)gitar çalarken ben yapmacık kafa sallamıyorum,tıpkı clubber 1 adamın,diskoda yapmacık yapmacık dans etmediği gibi.her müzikte insan kendini farklı ifade etmeye çalışır,enerjisini farklı şekilde kullanır.
    6-punk müziğin felsefesi nedir?tarihi ne zaman başlamıştır?bana ve arkadaşlarıma dünyayı sallamış punk efsanelerini ve felsefelerini yazıp,bizi aydınlatırsan sevinirim...
    7-ve son olarak eziklikten kastın nedir?ekonomik eziklik?sosyal eziklik?ya da?...
    bu saçma başlığına karşılık veren insanları kitap okuyan,dünyayı ve kendini sorgulamaya çalışan,üniversitede okuyan ya da okumasa bile oralardaki insanlarla oturup 1şeyleri paylaşabilecek kadar sorumlu insanlar!
    al bende yaptım 1 genelleme,çürüt tezimi çürütebilirsen!
    ayrıca bana da saçlarını civciv sarısına boyatan,demirli kemeri olan, ağı yere yapışmış pantolonlarıyla gezen kızlar çok ezik ve özenti geliyor..
    gözünü seveyim siyah,kızıl saçlı metalci kızlarımızın!!!!siyah tişörtlü,orjinal(!)ve uzun saçlı metalci erkeklerimizin!!!
  • andresson • 19 Aralık 2004 13:30 • #445545
    Bacım harikasın......vurayım mı abla ?
  • Nofx • 19 Aralık 2004 13:34 • #445546
    Herkez neden bu genllemeyi üstüne almınmışş..!Kusura bakma ama bu mesajın senin ezikliğini gösterdi..Şimdi senin gibi punkun felsefesini anlatmaya kalksam 7 maddeyle falan bitiremem...!Kusura bakma ama metallica dinlemeyen metalci eziklerde varmışş.Gidin gözlerinizin altını siyaha boyayın yapmacık yapmacık konsere öyle gidin.Yaş olayına gelince kafadakinin boş olmasındansa 8 yaşında bi çocuk olmayı tercih ederim..
  • Single_FACTOR • 19 Aralık 2004 13:39 • #445547
    Uğraşmaya değmez...