-
trendy çocuk tarihi biliyoruz the exploited filan etkilenmedimi 80 lerde metalden d.r.i'ı bilirmisin, Suicidal'ı, M.o.d. ? S.o.d ? Zaten punkla metal iç içeydi şimdi ayrı pop bir furya olarak trend oldu
R.d.p. dinledin mi ? 90'ların başında Anal Cunt ? Grindcore, Hardcore akımlarını Napalm Death'i yakaladın mı ? O zamanlar o split ep'ler çıkardı dergilerden takip ederdin sen neden bahsediyorsun iki grup da birbirine yakındır zaten 2 tane kaset dinleyip burada ahkam kesme zaten hır çıkarmak için forum açan terbiyesizin tekisin.
-
nofx kompleksler içinde yanıp tutuşuyorsun,kendinle barışmaya çalış biraz,insanları sevmeye çalış,senden 10 kat fazla bilen,tecrübe sahibi insaların yazdıkları karşısında cehaletin yüzünden boş ve anlamsız laflar edeceğine belli çevreler tarafından dışlanabileceğin korkusuyla yüzleşmeye çalış,okumaya öğrenmeye çalış,fikir edindikten sonra zikir sahibi olmaya çalış,sağdan soldan duyduklarınla değil kendi bildiklerinle çalış,punk tarzının 7 maddeyi aşacak kadar komplike bir tür olmadığını öğrenmeye çalış,ayyaşlar gibi içerek dolaşmakla ve kendi çapında yarattığın kaosla punk olunmadığını kabullenmeye çalış,elbise çekmecendeki donlarını dağıtarak (bkz. south park) anarşi yapılamayacağını öğrenmeye çalış,akıllı ve düzeyli davranmaya çalış,star wars izleyip jedi olan tipler gibi mtv izleyip punk olmamaya çalış.
-
Arkadaşlar sağolun benim amacımda ulaşmamda çok yardımcı oluyosunuz..Hepiniz farklı syler söylüyorsunuz..Daha kendi arnızda birliği sağlayamamışınız...Her biriniz sinirli sinirli yok öylee yok böylleee.Sağolun yaa burda çok eğleniyoruz..Puhahahha..:!Devam devam nothing else matters 'e devam...ehuehue
-
yar saçların lüle lüle
molfix sana güle güle...
-
şimdi "Nofx" Saflığın sınırlarını zorlamakta kararlısın anladığım kadarıyla da. Bak güzelim Punk elbette kendine özgü bir tarzdır. Kendini punkcıyım diye tanıtarak başka tarzlarada B*k atarak Punk adına bu işi bilinçli olarak yapan insanlarda hakaret etmiş oluyorsun cahilliğinle..
-
susun bakim!!!!!!!!
yine mi kavga......
nedir bu metalci kavgaları yeter ama .....kaçıncı oldu bu.
-
hayata dair bişeyler yapmayalım, hatun tavlamak için son trend renkli giysiler giyelim. bence bu mantıklı değil
-
nofx arkadaşım...senin bu konuyu açmandaki amacı anladım ama bunu anlatırken bazı anlatım hataların var.anladığıma göre sen bazı kendini metalci zanneden kişileri, bunlarında farkında olan gerçek metal müzik dinleyicilerinin anlıyacağını da düşünerek yazmışsın.cevaplara baktımda seni pek anlayan olmamış.benim şahsi yorumum ise; bende bu tip adamların farkındayım.bu kendini metalci sanan kişilerle biraz muhabbet edince ne kadar boş insanlar olduğunu zaten anlıyoruz. en ufak bi örnek çok alakasız müzik dinleyen ve sadece ortamdaki bazı hatunlar yüzünden metalci geçinen arkadaşlarımın da olması. ZATEN GERÇEK METALCİNİN BU SİTEDE PEK Bİ İŞİ OLMAMASI GEREK.çünkü metal müziiğin bazı toplumsal sorunları irdelediğini düşünen insanların, bu amacı bu sitede geerçekleştiremeyeceğini bilmesi lazım.bence nofxe bu tip mesajlar yazan kişilerde bu arkadaşı yanlış anlamışlardır.üstüne alınan varsa nofx in yazdığı doğruluğunu kanıtlar.kimse üzerine alınmasın ve o ezikleri savunmayın.çünkü bence nofx in anlatmaya çalıştığıda bu olabilir.
-
neden?
neden ezikler arabeske ibrahimle başlarlar neden pop a serdar ortaçla başlar neden rock a teomanla başlarlar neden böyle aptalca soruları sormak zorunda kalırlar neden q klavye kullanmayı öğrenirken tek parmakla yazarlar neden org kullanmaya notaları örenip başlama gereği duyarlar neden nofx nikini kullanırlar neden lt.eagle neden lieutenant yazmayıp lt. diye yazarlar neden yazıyorum ben bu saçmalığı yoksa ben mi gocundum.... neden?
-
metalcileri "kendini metalci sanan" diye tanımlayanlara...
Metal, insan olma özelliklerini gösteren ve bunu kullanarak seçici olabilenlerin tarzıdır. Metallica metalcilerin çoğu tarafından sevilmez. İnanmıyorsan bi anket yaparsın, tabi popçular oy kullanmayacaksa! . Giyim konusuna gelince, metalci sadece kendi hoşuna gideni giyer, başkalarına güzel gözükeyim diye bi derdi olmaz. Metal bi tarz olduğuna göre metalcilerin aynı zevkleri olması gayet doğal. Tabi ki kıyafetleri birbirine benzeyecek. ...
Kafa sallama konusunda bu sadece müziğin ritmiyle ilgili bi olay. Klasikciler de kafa sallar. Fazıl Say da sallıyo. Düğünlerde el çırpılır. Bu müzikle ilgili. Eğer sen de kafa sallamak isteyip bundan utanıyorsan bu senin ayıbındır, rahat ol ne itiyorsan yap,