Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metalciler neden bu kadar ezik..!:p

• Nofx • 19 Aralık 2004 19:15 • #445569
    yyaaa ben anlatamıycamm derdimi heralde jiji paşa yazmış işte anlayan anlıyoo..adama kalkmış bana kafa sallamanın ritmle ilgili olduğunu söölüyoo.Ulan ben kafa sallamak kötüdür demiyorumkii okuma yazman yokmu ...Ben yapmacık kafa sallamayı diyorumm.Nedense tüm ezik metalciler bana eleştiri yapma gerği duyuyorr...Ben hiç bir zaman metal müzik kötü bir müzik türüdür demedim..Sadece anlatmak istediğim çoğu metalcinin ezik olduğu arkadaşlar neden anlamakta güçlük çekiyorsunuz yaaa..!GErçek metalcilere saygım sonsuzdur bunu yürekten söylüyorumm.Yazımı biraz farklı anlatım tarzı ile yamış olabilirim kabul ediyorumm ama at gözlükleriyle bakmassan sende rahatça anlayabilirsin tabi benim anlattıklarım seni kapsıyosa işte böyle mesaj çekersin..Komiksiniz arkadaşlar..Böyle ağızdan köpük çıkarcassına mesaj yazmaya hiç gerek yok..:)
  • Single_FACTOR • 19 Aralık 2004 19:42 • #445571
    Otorite kim?

Uzman Senmisin?
  • karakedix • 19 Aralık 2004 20:11 • #445573
    bazı konularda sana katılıyorum piyasada bir yıgın metal ci rock cu tipler var.bu tipler eminim tek kaldıklarında pop sarkısı dinleyen tiplerdir.kesinlikle
    kafa sallamak olayına gelince cogu balon bir metal ci veya rock cu olusumu tamamen icini yansıtmasıdır ilerki zamadlarda metal rock vs icine edecekler diye korkuyorum...
  • cc_baran • 19 Aralık 2004 20:20 • #445575
    Otorite kim?

jiji paşa
    ZATEN GERÇEK METALCİNİN BU SİTEDE PEK Bİ İŞİ OLMAMASI GEREK.çünkü metal müziiğin bazı toplumsal sorunları irdelediğini düşünen insanların, bu amacı bu sitede geerçekleştiremeyeceğini bilmesi lazım.

bu sitede toplumsal sorunlar yeterince irdeleniyor jiji,cırcır vırvıra arada bir göz at,her türlü toplumsal sorun tartışılıyor,felsefe yapılıyor,onlarca görüş atılıyor ortaya.
    bazı arkadaşlarımız YardımlaşaRock topluluğu bünyesinde yardım amaçlı müzik partileri düzenliyor,gelirler Lösev'e gidiyor,şimdi de bir okul için yardım bekleniyor.
    iyi bir şeyler yapmaksa amaç bu yapılmaya çalışılıyor zaten,herkes birbirinden bir şeyler öğreniyor,geyik de yapılıyor ciddi muhabbetler de.
    bu sitede gerçek metalciler var,neyi ne için dinlediğini,nasıl başladığını,müziğinin temasını iyi bilen sağlam arkadaşlar var,kültür birikimi fazla olanlar kendini gösteriyor ve gayet anlamlı şeyler yazıyor. anlayamamış olacaksın ki oldukça alakasız bir şey yazmışsın.
    nofx insanlara cahil bir güdüyle saldırmadığın sürece kimse sana bulaşmaz,hiç kimse düşmanın değil,zaten bu saçmalıklarla istesen de düşman kazanamazsın,konu açarken neyi tartıştığını,amacını bilmeli,sonucunu öngörmelisin,boşboğazlık etmişsin.
  • Dark Abyss • 19 Aralık 2004 21:08 • #445576
    valla iyi düşünmüşün de metalciler ezik şeklinde bi başlık açman saçma.metalci geçinmeye çalışanlar niye bu kadar ezik desen daha doğru olurdu.genelleme yaparkan olabilecek hataları düşünmek gerekir bence.
  • dıpdıp • 19 Aralık 2004 23:53 • #445580
    abiii harbiden sonuna kadar arkanday1m bu metalciler çok ezik p1sss die hemen sönuyolar ula metall1ca t1sörtü giyen atl1yo sokaa dedem b1le metalc1 ozaman alay1 t1sss nofx arkanday1m eylemler1m1z devam edecek
  • Ktulu • 20 Aralık 2004 00:58 • #445582
    Cevap vermeyin buna

Böyle salak tiplerle çoluk çocuk muhabbeti yapmayın ya bi de ciddiye alıyosunuz. Bırakın biz başka bir YardımlaşaROCK etkinliğinde müziğimizle muhtaç insanlara yardım edelim. Bu paçozlar da arka sokaklarda sevişsinler.
  • Ktulu • 20 Aralık 2004 01:15 • #445583
    ZATEN GERÇEK METALCİNİN BU SİTEDE PEK Bİ İŞİ OLMAMASI GEREK.çünkü metal müziiğin bazı toplumsal sorunları irdelediğini düşünen insanların, bu amacı bu sitede geerçekleştiremeyeceğini bilmesi lazım

Diyorum ya biz "YardımlaşaROCK" adı altında bir muhtaçlara yardım organizasyonumuz var ve bunun için konserler, partiler veriyoruz. GaRaJ buluşmalarında bunlardan bahsediyoruz...

Neyse ya daha yazıcaktım da gerek yok ne de olsa sallamıycaksınız..
  • gokcen • 20 Aralık 2004 20:48 • #445607
    Ulan ben kafa sallamak
    ....
    arkadaş analiz yapmasını bilmediği gibi konuşmasını da bilmiyor...
    valla arkadaşlar ktulu da demiş daha fazla takmayalım adamı kendini iyice adam zannedecek yoksa...
    metalci kardeşlerime sevgiler..
  • LeCHuZa • 20 Aralık 2004 21:42 • #445610
    tamamiyle katılıoyorum!