Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Harun'un derdi ne?

• RoCKeRGiRL • 10 Şubat 2005 14:09 • #450358
    kesinlikle katılmıyorum.zagayı ben de izledim.bence hiç de kötü değildi yorumu.mordikenin dediği gibi belki konserden dolayı olabilir ama bana hiç öyle gelmedi..
  • anthony_kiedis • 10 Şubat 2005 14:39 • #450379
    Bu günlerde her yerde bu popilist grubun yandaşlarından türedi...ve ben hesine uyuz oluyorum.Yok siz gerçek mor ve ötesi felsefesini :))) anlayamıyorsunuz bilmemne boşverin bu aptal grubu dertleri kendilerine kalsın...
  • anarshist • 10 Şubat 2005 14:55 • #450392
    haklısın ama bir şekilde insanlara ulaşmaları gerekiyor ben de 6 senedir dinliyorumetrafımdaki insanlar daha 1 sene öncesine kadar mvönün adını bile bilmezken şimdi gelip ahkam kesilmesi benim de sinirimi bozuyor popüler kültür onları elimizden aldığı gibi getirip yerine koyacak bence ve haruna da hak vermek gerekir neredeyse her gün konserdeler taştan yapılmadı ki
  • gizem_cobain • 10 Şubat 2005 15:36 • #450427
    kahkaha atmak farz oldu artık mor ve ötesi hakkında ehueheueeueheue
  • likablegirl • 10 Şubat 2005 18:42 • #450491
    Ya yeter ama ya bu grup Dünya Yalan Söylüyor albümü çıktğınından beri eleştiriliyor. Eleştirmek güzel de "haksız eleştiri" olunca iş değişiyor. Harun Tekin
    albümlerinde de konserlerinde de Mor ve Ötesi grubuna yakışır bir şekilde vokal görevini yaptı. Ve bu yıl gerçekten çok yoğun bir konser marotonu içindeydiler, bunun sonucunda bazı detoneler oldu. AMA BU KADAR ABARTMAYA DA PES DOĞRUSU. YETERRRR MOR VE ÖTESİNİ DE HARUN TEKİNİ DE RAHAT BIRAKIN SEVMEYEN DİNLEMESİN!
  • a_lost_soul • 10 Şubat 2005 19:23 • #450508
    Ya bende mi bi sorun var bilemiyorum ama heryerede "Ayy Harun çok tatlı..vıcı..vıcı "diye konuşan kızları görünce soğudum.Bi de zırt-pırt çıkıp bilinen şeyleri tekrarlamarı var aman aman...
    Ses meselesine gelince mp3 leri dinlememem için bi sebep yok...
  • likablegirl • 10 Şubat 2005 19:29 • #450511
    Evvett Harun Tekin çok hoş karizmatik biri nedense kimse bunu kabullenmek istemiyor. KABUL EDİN ARTIK ONLAR BİR NUMARA :)
  • MoR ve ÖtEsİ • 11 Şubat 2005 19:14 • #450733
    yedikule deki konserde bence kötüydü konserden gelmişler tamam da bir derdim var neydi öyle yaa?? biraz sıkmaya başladı açıkçası...
  • Kaiser • 14 Şubat 2005 18:43 • #451121
    Radyokafa ne demiş="basının yönlendirmesi bu. Fakat MVÖ'de müthiş iki gitarist -Harun'u da sayarsak üç- ve müthiş bir baterist var" oysaki Mor ve ötesinin Bateristi bence çok kötü Kurbanın Bateristinin solosunu dinleyin birde canlı MVÖ davulu OFF çok kötüydü bence Mor ve ötesi kaset grubudur.Sesleri canlı performansa elleri canlı gitar sololarına Gitmiyor.Direc-t in albümü Mor ve ötesinin yarısı kadar satmış ama bana kalırsa Direc-t sahnede canlı 50 tane Mor ve ötesi ederdi YALANSA YALAN deyin?'!
  • nuri • 14 Şubat 2005 18:52 • #451124
    be nbu grubu sadece dinliyorum
    niye biliyormusunuz dinlemekle yetiniyorum
    çünkü bu harun ateistmiş onun ben ta...