Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Harun'un derdi ne?

• _dreamer_ • 14 Şubat 2005 19:51 • #451127
    çünkü bu harun ateistmiş onun ben ta...

yapma ya öyle mi oluyo nuri kardeşim? adamın kişisel tercihleri seni neden bağlıyo bu kadar? arkadaş bu zihniyet ne zaman düzelecek bu ülkede mrk ediyorum.
  • Rebelfire • 14 Şubat 2005 19:52 • #451128
    heyy saçmalamayın ya!!seversin,müziklerini eleştirirsin,ama kimseyi dini görüşü için kınayamazsın sen..eğer sana ters geliyorsa sen ateist olma ama olanı böyle eleştirmeye hiç hakkın yok insanların seçimlerine saygı duy biraz!!
  • _dreamer_ • 14 Şubat 2005 20:02 • #451129
    Direc-t sahnede canlı 50 tane Mor ve ötesi ederdi

elma ile armutu karşılaştırıyosun. direc-t ile mor ve ötesi ne alaka nasıl karşılaştırma yapıyorsun anlamadım? bence de "uyan" şarkısı "rus kozmonotları"na 10 basar. ee nolcak şimdi?
  • raistt • 14 Şubat 2005 21:32 • #451145
    gene karıştı ortalık...

haddime düşmeyerek ricalardayım abi..garaj'da tartışma olmasın lütfen.. bi de forumlar kapanmasın.

ayrıca konu için de konuşayım:forumu açan dosta katılıyorum..sanki bi şeyleri ispatlama peşinde bu harun.evet çok iyi bi grup mor ve ötesi ama harun hep böyle.. konserlerde de böyle,televizyonda da..albümü dinlerken aldığım zevki canlı alamıyorum, ilginçtir..

dayanamadım yazcam..abi sonra kavga çıkyor ya,napalım..nuriii,senin giyinişin saç tarzın ne kadar sana aitse o görüş de ona ait..hukukta bile yok sana yargılama hakkı,bilgine!!
  • ordabiyerde • 15 Şubat 2005 11:36 • #451238
    gene karıştı ortalık...

bu kafayla dinleyici olunmaz. mzüik hakkındaki eleştirilere birşey demeyeceğim ama isteyenler mvö canlı performanslarını http://www.morveotesi.com/mp3ler.asp adresinden dinleyebilir. ve beyaz ı son giden i dinleyerek daha net karar verebilirler.. ama kim olursa olsun kişisel tercihler ve özel yaşam hiçbir dinleyeni ilgilendirmez.. zaten bunların çoğu yalan yok gay miş yok ateistmiş falan .. size ne ya...
  • radyokafa • 15 Şubat 2005 23:18 • #451397
    ya biz nelerden bahsediyoruz, bazıları neler diyo?

şurada adabımızla bir tartışalım dedik onun da içine ettiniz.

mor ve ötesi iyi bir gruptur, hem de çok iyi bir gruptur. bunu sonuna kadar savunurum. harun'un derdini gerçekten anlamadığım için -ki harunu da severim- böyle bir konu açtım, gayet güzel herkes fikrini yazıyor, fakat bir kaç kişi geliyor ve konu dağılıyor.

her konuda bişey söylemeniz şart mı?
    bana ne harun ateistse?
    sana ne harun ateistse?
    kime ne harun ateistse?

hem nereden biliyorsun ki bunu, sen harunun kafasının içinde misin?
    sana ne ya?

konumuz bu değil

bunu tartışacaksan başka bir başlık altında tartış kardeşim!

ha bi de;
    MOR VE ÖTESİ albüm grubu değildir, süper bir canlı performansları vardır

seneler önce izmire ilk geldiklerinde punta'da çalmışlardı. o zamanlar 10-15 kişi vardı onları seyreden böyle güruhlar halinde değildi, 'harun' diye yırtınan tipler yoktu.
    vee benim ağzım açık kalmıştı.
  • gizem_cobain • 18 Şubat 2005 11:39 • #451694
    çünkü bu harun ateistmiş onun ben ta...

sen adam olmazsın.sanane ateistse?sen bir müslüman olarak dinin gerektirdiği şeyleri tam olarak yerine getirebiliyor musun?bi insanın dinsel tercihini ne sen ne ben yargılayabiliriz;bunu yargılayacak tek varlık Tanrı'dır.olayı saptırma yok harun inbe,yok harun ateist.........bizi alakadar eden müziğidir.
  • gitamanya • 18 Şubat 2005 13:43 • #451711
    harun bana göre son yıllarda popülerliğin verdiği etkiyle çok fazla şımardı.. zaten canlı performansı berbat olan harun, bununla birlikte iyice batırdı..
  • irritate1 • 18 Şubat 2005 22:16 • #451815
    bende gitamanyaya katılıyorum harunun canlı performansı harbi kötü yani o davul ve gitarlara olmuyo ve bu popülerlik bu şöhret mor ve ötesine yaramadı yani kral tv de kliplerinin yayınlanması tikilerin mor ve ötesi dinlemesi mor ve ötesinin fikirlerini büyük kitlelere ulaştırdığı anlamına gitmez..millet harunda..olayın aslı bu olmamalı!
  • ufukkk • 21 Şubat 2005 16:26 • #452203
    arkadaslar harun'un derdini açikliyorum: sarki soylerken hayrani oldugu tom yorke gibi tek bir noktaya dalmis gibi bakarken bi yandan da sozleri unutmama kaygisidir!ama olsundur yani 15-18 yas gencligi alisanlara petek dincözlere falan bi nebze de olsa kaptirmamislar bu gencleri kenara cekmisler ve en azindan bi yola sokmuslardir.herne kadar radiohead ozentilikleri can siksa da yine de varliklari faydalidir kanaatindeyim