-
Seb Hunter adında bir yazarın Hell Bent for Leather adlı kitabı bu konuya ışık tutuyor:)
aranızda rock starı olmak isteyen varsa aşağıyı okusun araştırma çook başarılı ve de doğru tespitleri var.Sadece grup üyelerinin mankenlerle takılması hususuna katılmıyorum.
1- Grubun bütün üyelerinin saçları uzun olmalı.
İyi örnek: Iron Maiden, Black Sabbath..
Kötü örnek: Queen.
2- Karizmatik gitaristin yoksa işe yaramazsın.
İyi örnek: Eddie (Van Halen), Ritchie Blackmore (Deep Purple).
Kötü örnek: Mick Mars (Mötley Crüe), Ace Frehley (Kıss).
3- Kot ve deri olmazsa olmaz. Spandeks (tayt pantolon) dozunda tutulmalı.
İyi örnek: Whitesnake, Motorhead.
4- Romantik bir şarkıya ağır çekim klip şart.
İyi örnek: Bon Jovi, Guns'n Roses, Def Leppard.
Kötü örnek: AC/DC, Slayer.
5- Kullanılan enstrümanlar "marka" olmalı (Fender, Gibson, Marshall).
İyi örnek: Steve Vai, her şeyi marka..
Kötü örnek: Brian May kendi gitarını kendi yaptığından "logo" yok.
6- Davulcu çift kros kullanmalı..
İyi örnek: Alex Van Halen, Lars Ulrich.
Kötü örnek: Lan Paice.
7- Vokalist hazır cevap olmalı, yoksa basın maymuna çevirir.
İyi örnek: David Lee Roth, Lemmy.
Kötü örnek: Ozzy Osbourne.
8- Grup üyeleri mankenlerle takılmalı.
İyi örnek: David Coverdale..
Kötü örnek: Ozzy Osbourne..
-
kabiliyet ses deneyim yeter cafcaflı selere gosterılere gerek yok
-
alırsın eline elektro gitarı, dişlerinle telleri koparırsın...tüm ses tesisatının azına zıçtıktan sonra bi bakarsın rock star olmuşsun :)))
sizce rock star olmanın formülü mü var? eğer öyleyse ben bi formülize ediyim: göz kararınca iyi müzik, üstüne bir tutam iyi müzik ve üstüne biraz da iyi müzik koyun....
-
bir kaya parçası alıp yontmak suretiyle yıldız şekline sokarsan rock star olur.
ve ben böyle bir espiri deneyiminde bulunduğum için özür dilerim.
ve kimse bu özrü kabul etmez.
ve ben dayak yerim.
:))
-
Kötü örnek: Queen.
çok saçma bu tip genellemeler hiç hoşuma gitmez bu grup bişeyci olmak için müzik yapmıyodu ve o kıyaslanan gruplarada taş çıkardı buda kesin
-
Öncelikle şişmansanız işe kilo vermekle başlıyorsunuz...(misal ben çalışıyorum ama zor oluyor)(Çelimsizseniz şansınız daha düşük)
Kilo verdikten sonra body salonlarında güzel ve atletik bir vücut yapıyorsunuz...(hele bu en zoru ben kendimden biliyorum)
sonra bilimum yerlerinize ilginç dövmeler yapıyorsunuz...(işte burda kitlendim)
vax'tı yanılmıyorsam bundan bi kutuyu berber eşliğinde kafanıza sıvazlatıyorsunuz...(Manda yalamış stil yapmayın...)(Erol evkin saçı olur sonra maazallah)
Tabi bu sırada ne çalacaksanız bunun derslerinede gidin (o kadarda önemli değil yurdumda iyi müzikisyen mi kötü mü çalar önemli olan şekil...)(ben yıllarca ders aldım sizde aynısını yaparsanız iyi olur :)) böölede ukela olacaksın)
Sonra diesel(marka reklamı yapıyorum ama affola)'den gidiyoruz şu cümle "baba en marjinal gıyafetleri önüme yığ"cümlesini söylüyoruz (Bence en iyisi budur)
haaaa ayakkabıda önemli... diyosanız ki ya gardeş biz rocker adamık derseniz direk yılan derisi kovboy çizmesi yav baba biz nu-metalik adamık diyosanız direk vans alıyorsunuz
Zaten şu şekile gelince eh bi de yakışıklı bi adamsanız(işte bu çalışmakla olmuyo ben denedim şahsen)Gidip hemen rock star olmak halıcıoğlu şubesinden başvurunuzu yapabilirsiniz :))) Sanırım anlatabildim
-
VAY BE BEN BUNALRI YAPARSAM ORTADA GRUP FALAN KALMAZ EMİN OL... YANLIŞ ARAŞTIRMIS KİM ARAŞTIRMIŞSA
-
lütfen rica ederim araştırmalarım test edilip onaylanmış hatta Türkiye Rockstarları Koruyalım ve Yaşatalım Derneği fahri başkanından(küçük ibo bey) bir plaketle ödüllendirilmiştir
-
abi iyi güzel de bu muhabbeti cırcır vırvır da yapalım.
-
bence iyi bir raock star demek insanın kendi güzelliğinin dışa yansımış olan parıltılarının sistamatik olarak dışa dönük tepkilerini algılayarak ve bunu bilerek önyargısız yaklaşımla dinamik şekil değişiminin mesnete etkilediği kuvvetle P=a.l formülünden bulabiliriz.