-
rock starı insanın gendine yakışanı giymesidir.önümüzdeki mübarek kurban bayramında sabah erkenden kalkıp en bir güzel elbiselerini giyse saçlarına limon kolanyasını sıvazlasa güzelce sinek kaydı traşını olup gitarını sırtına alsa bütün mahallenin gızları demez mi "aha bizim mahallenin rock ıstarı merhaba"demezmi "bir gayfe içelim muhallebicide" demezmi der bence rock starı insanın gendine yakışanı giymesidir
Übeyit Ber(57)
-
yaw emrah ablak gibi ebleklik yapmayıp cırcır vırvıra gidelim,geçireceğim odunu haaa :)))
-
ya ne cırcırından bahsediyorsun bu topicin yeri burası..geyik yapmak isteyen yazmaz olur biter.
-
sen nöörüyon yaa,ben geyik yapanlara diyorum zaten,topicine laf yok,alla allaaa..
-
hımmm bir kez daha ciddi bir yazı yazacağım
Rock star kavramı bana göre lüzumsuz ve gereksiz birşey artı rock star nedemek bunu düşünmek lazım onun esas adı bence müzisyenlik yani aramızda müzikle uğraşan bir sürü arkadaş vardır kaç kişi rock star olmak istiyor ben olmak istemem misal ozaman şuna döner olay pop star yarışması varsa rock star yarışmasıda olmalı kaldıki rock stalık rock müziğe aykırı bir düşünce rock müziğin içide bulundurduğu felsefeye aykırı
-
Türkk rakçıları çok rererörö..
-
ordaki kötüler kötü değil,daha çok düşün.
-
Türkiye!!!!!
Ben bu tartışmaya farklı bi boyut kazandırmak istiyorum.Türkiye'de şu anda,en büyük rock starı Teoman olarak lanse ediliyor.Peki biz rock müzik dinleyenler mi buna karar verdik?Hayır.O zaman rock star kavramını bence biraz açmamız lazım.
(Mesela İngiltere'de en büyük rock starı bruce springsteen olarak biliniyor.Aradaki farkı ölçün.)
-
Türkiye!!!!!
Demir Demirkan Demir Demirkan Demir Demirkan
-
Türkiye!!!!!
olursunuz daha bekleyin..