Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Nasıl Rock Starı Olunur?

• heimdall • 1 Şubat 2005 03:08 • #449168
    Türkiye!!!!!

hehe ben bunu Mansur Forutanın bir köşe yazısından okumuştum(sabahta yazıyor)kendisi bir rocker olduğu için büyük bir gazete de yazmasına rağmen bu tür konulardan bahsediyor!
    O bu kitabı rock ile ilgli yazılmış en iyi kitap olarak tanımlamıştı!
    ben daha alamadım kitabı ama alacağım bir ara çünkü edindiğim ön bilgilere göre kitapta çok güzel bir müzik tarihi analizi yapılmış ve bu esprili bir dille ve sıkıcı olmadan anlatılmış!
  • raistt • 2 Şubat 2005 17:12 • #449340
    rockk...

rockla yatıp kalkıyoruz tek dileğimiz 2 sene içinde albüm yapmak ama nasıl olcak biz de hala düşünüyoruz.arkadaşların yazdığı gibi uzun saçlı falan mı olmak gerekmiş yani?? niye manga ya hala rocker herifler muamelesi yapılıyor o zaman bu durumda..genelleme yapmasak..düzenli çalışma en iyisi..ünlü mü olmak istiyon yoksa iyi bi rock starı mı..e ikisi farklı şeyler di mi
  • heimdall • 2 Şubat 2005 19:22 • #449360
    rockk...

abi bu kitap sadece geğik için yazılmış ve o dönemi o eğlenceli bir dille analız etme amacını taşıyor!
    Benim bu kitabı duyduğum kişi olan Mansur Forutan da kendini bu kitabın yazarına benzetmişti ve onun satırlarını aynen aktarıyorum;
    Seb Hunter ile kendimi çok benzetiyorum hayır amacım ben bir ingilizle aynı şeyleri yaşadım geğik muhabbetini yamak değil ki zaten bu son derece ezik bir muhabbet olur ama onun gibi bende gitar çalmayı bilmeden grup kurdum ama işte önce git günde 20 saat gitar çalış ondan sonra grup kur ama yok biz dönemin rüzgarına kapılmıştık ve tayt giyerek veye saç uzatarak idolümüz olan rock yıldızları gibi olacaktık ya işte bizim de yanlışımız buydu...
    Böyle devam ediyor onun yazısı işte sanırım sorunun cevabını almışsındır!
  • kır_mızı • 2 Şubat 2005 22:09 • #449374
    türkçe konuş kardeşim