Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

evanescence seveniniz var mı?

• cc_baran • 5 Ocak 2005 21:45 • #446643
    hatun gotik takılıyo ya,oradan söylemiş olsa gerek..
  • karete • 5 Ocak 2005 21:54 • #446645
    hoş müzikleri var
  • pinus_antares • 5 Ocak 2005 23:14 • #446657
    aslında o kadar da kötü grup değil ama oturup baştan sona dinleyemiyosun.Sıkıyor adamı.Hep aynı.Bu arada harbi gotik derken bayağı saçmalamışsın.Geçenlerde pazar keyfinde adamın biri klibinde elekro gitar gösteriyo diye adamı rock çu yaptılar.Seninki de o hesap olmuş yani.İyi müzik dinlemek istiyosan within temptation dinle.seni keser onlar.Karının sesi çok güzel.Bu arada Evanescence yi canlı dinlersen tüm hayallerin zaten yıkılır koçum.Banu Alkan'ın sesi o karınınkinden daha güzel.Söylemeden geçemicem; whisper 2002 nin girişi çok sağlam olmuş.Cuk oturmuş.Ama arkası sağlam değil.İşte bunlar fazla altyapıya önem vermeden sadece para kazanmak ve plak şirketini zengin etmek için yola çıkanların yaptığı en büyük hatadır.Neyse damarıma basılmış gibi oldum!Kusura kalmayın.
  • nuri • 6 Ocak 2005 15:43 • #446725
    dostum benimki merak sadece bildiğin sağlam gruplar varmı
  • Tayyip Erdoğan • 6 Ocak 2005 17:06 • #446734
    abi hep soruyomda yine sorcam gitaristi aklına getirebilen varmı..puhahahha..birde demişki biri hatun çok iyiyse grup ne yapsın..ehueheuehu..Olum bi göstersinler gitaristi davulcuyu bass çıyı yazık adamlara o kadar emek veriyolar..arkadaşlarına söleseler onalr inanmazlar bu grubun onların olduğuna heuheue....
  • gizem_cobain • 7 Ocak 2005 11:19 • #446825
    he valla olm bırakın evanescence falan,bi joan baez dinle bakalım kalite farkını gör...
  • MeDuSa_62 • 7 Ocak 2005 14:46 • #446848
    ıyk ya....yeter artık ya...nereye gitsem bu grup çıkıyor karşıma....sesi güzelmiş.....g.tüm gibi sesi var bayan detone,mtv balonu...bi de güzel demezler mi abi güzel görmesem yiycem....tostoparlak bi karı...gothic yapıyormuş.....gthic dinlemesem de yiycem....gothic istiyorsanız gidin nightwish dinleyin....bu grubun yaptığının 1000000 katını bir çok avrupa grubu yaptı am nedense bu kıçı kırıklar çok sevildi...
  • Superkalahan • 7 Ocak 2005 15:47 • #446863
    hah, tam bu arkadaşın yazdıklarını yazmayım diye yanıtları okuyodum, pinus'un yazını gördüm. Nette bikaç yorum okudum, (uyduruk yerlerde değil). Hemen hemen benzer yorumlar var.

Ben seviommu ? bi düşünüyüm. Kızın sesi güzel ama Dolores'i tek geçerim.
  • nuri • 7 Ocak 2005 15:57 • #446865
    çok sertsin ben bu grubu yeni tanımama rağmen türkiyede albüm rekoru kırdılar buna ne diceksin rakamlar yalan söylemez gidin bakın müzik standlarına hep bunlar var
  • Tayyip Erdoğan • 7 Ocak 2005 16:23 • #446868
    ulaan nuri ulaann nurii..Ona bakarsan İsmail y-k(burda küfür var)çok satıyoo türkiyenin en iyisi omu?veya kaliteyi çok satmasıylamı kıyaslıyosun..Birde sanki oturtmuş gibi buna ne diyceksiniz demiş..Ehueheuu..Ulan çok rerörö sün ya...