Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

evanescence seveniniz var mı?

• Tayyip Erdoğan • 10 Ocak 2005 00:09 • #447203
    ne demek¿

Yiğit özgür penguende bi espri eheuheu
  • Black Exodus • 8 Şubat 2005 03:52 • #449949
    o kızcağız iyi kız, güzel kız..ama o kız playback okuyabilen bir kız..Yuh be ben bile o kadar detone olmam yani..
  • ecool • 23 Şubat 2005 15:08 • #452665
    güzel müzik yapıyorlar sevilmez mi abi ??????????!!!!!!!!!1
  • The PuNKiLLeR • 23 Şubat 2005 16:39 • #452678
    beyler amy amy die kıcını yırtıgınız kız su anda eli yuzu topac haLDE tamam eskiden cok severdim onları mesela ben moody nin ( tanıyan var mı gitarist ) hastasıydım ama sarkilarin hepsi aynı ( son albumu icin konusuyoruym ) dikkat ederseniz taking over me whisper tourniquet everybody's fool my last breath sarkıları aynı sistemde yani sarki baslarken nakarat fon muzigini veriyorlar sonra butun elemanlar susuyo sadece klavye var ve amy nin sesi eee tabii haliyle konserlerde enstrumantaller susunca amy nin sesinin gercegi ortaya cıkıyo

bence iyi gruptur muzikleri iyidir ama hayatımda gordugum en piyasa gruptur oyle ki ben gecen sene sınıftakilere ben evanescence dinliyorum dedigimde s.kt.r git satanist diyorlardı simdi sınıftaki herkesin bilgisayarında mp3 leri var

ama origin albumuyle fallen karsılastırılamaz hatta anywhere but home hic ama hic karsılastırılamaz

tabiii ki

origin > fallen > anywhere but home

origin albumunu dinleyin rock grubu olarak degil slow muzik yapan bi grup olarak begenirsiniz...
  • AYŞA • 23 Şubat 2005 17:13 • #452685
    "beyler amy amy die kıcını yırtıgınız kız su anda eli yuzu topac haLDE"bunun açıklamasını yaparsın ya da sana kafa göz girerim haberin olsun
  • C-None • 23 Şubat 2005 17:13 • #452686
    gothic rock mı? puahahahahahahahahhaa!!!!!!!! o zaman Çelik de Trash yapıyo..
  • C-None • 23 Şubat 2005 17:17 • #452687
    ama harbi öyle ya topaç gibi bi tip ya şimdi gereksiz feministlik sergileme Ayşa'cım...
    .bu arada topic'i açan arkadaş "sizin dinledikleriniz ne kadar satıyo da siz konuşuyosunuz tara ley tara ley" diye saçmalamış.."peki" diyor ve susuyorum..:)))) yani yok böyle bi zihniyet örneği..
  • bimilyon1 • 23 Şubat 2005 17:40 • #452716
    ben çok seviyorum evelki sene gittim çarşıdan aldım bi tane. hala beslemekteyim. geçen sene yavruladı mahalle eşrafına dağıttım. şimdi yavrulıycak.
  • karabezelye • 23 Şubat 2005 18:08 • #452742
    olma mı dostum olmamı,evanescense gibisi var mı?:) sorarım sana...
  • AYŞA • 24 Şubat 2005 11:21 • #452820
    C-None

C-None ne alaka ya..ne diyosun sen.kafamı attırmayın ya.kız saçmalamış amy lee topaç diye dinlemeyin o zaman.allahım sen bana sabır ver yarabbim.kadının sesini beğeniyorum açıkcası.tipide harika.ne uğraşıyorsunuz ya..