Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

evanescence seveniniz var mı?

• magif • 24 Şubat 2005 11:42 • #452827
    s1rf hatun güzel diye seviyorlar..

yuh be kardeşim neresi güzell lan o hatunun

sadece kendine acayip makyajı yapıştırıyor(valla sadece makyaj dedim aklıma gelmedi ne makyajı oldugu siz anlayın)

kısa boylu koca götlü bir hatunnnnnn.. hepsi buuu.....
  • magif • 24 Şubat 2005 11:46 • #452829
    Müzik dinleyip burda yotumlar yapp kral tv ve number one-mtv nin sana verdikleriyle yetinme nuriiiiiiiiiiiiiii.............Karşında milletin vekili var adaam gibi konuşşş..

Tayyip burda nasıl kopuyorum anlatamam ne güzel kelimelerdir bunlar böyle.....
  • bimilyon1 • 24 Şubat 2005 19:39 • #452908
    kız topaç gibi bi de sarışın olsa patates gibi hatun olcak.
    o zaman güzel olur işte. keh keh
    saygılarımla
  • Archon • 24 Şubat 2005 23:50 • #452926
    Amy Lee'nin sesi mükemmel bence ama gitaristleri gruptan ayrılmasaydı daha da mükemmel olabilirdi grup. Eğer Amy Lee nin sesini beyenmiyenler varsa Nİrvana'nın Heart Shaped Box coverını dinlesinler.
  • fidelio • 25 Şubat 2005 10:12 • #452939
    karizmaya pek bakmam, queen adreena adlı gurubun basçı hatununu gördüm göreli kimseyi karizmatik bulmuyorum çünkü :))
    ama müzik çok güzel.
  • lothlorien • 26 Şubat 2005 22:59 • #453150
    satıyolar mı ?.herkes dinliyo mu ? konu kapanmıştır...

adamlar satıyolar...
    medyatikler...
    müzikal açıdan benim doğrularım var bu grupta...
    solistleri için zaten yorum yapmak zaman kaybı,çünkü tek kelime ile güçlü ses..
    belki grup gibi görünmüyorlar kız çok ön planda ama iyiler..
  • Converge • 27 Şubat 2005 13:11 • #453187
    gotik rock mı o ne
  • tweeder • 27 Şubat 2005 19:24 • #453220
    ben evanescence yi paul mccoy sayesinde tanıdım.sadece my last breathi sevdim bring me to life bile paul mccoyun kısmı hariç güzel değil bence ama kızda tam rock tipi var gitaristler solo bilmiyolarmı yoksa ben mi bilmiyorum şarkının başından sonuna kadar hep aynı ses ve aynı melodi melodi tamamda bari sesini değiştirin şunun be hem o ilginç bateri sesi ne öyle ya linkinpark gibi iğrenç yani ben buna gothic diyenin alnını karışlarım.gothic kavramını değiştirmeyin.eğer dinleyecek bi grup arıyorsanız THE BERZERKER dinleyin süper hem hızlı hez heavy kendinizi bulursunuz bu grupta WWW.THEBERZERKER.COM
    (dejenereolayı ne saçma salak bişey ya)
  • MeDuSa_62 • 27 Şubat 2005 20:27 • #453239
    off...yeter yaa....değmez bu aptal grup için...
  • a_lost_soul • 28 Şubat 2005 11:46 • #453299
    ilk baslarda fena değil falan diye düşünüyodum ama artık baydı bea.Şimdi rast gele çalarsa dinliyorum ama özellikle açıp dinlemiyorum artık...