-
İlla konserine gitmeniz gerekmiyoo..Belki videolarını izlemişsinizdir..Veya konserine gidenden referans almışınızdır..Hepsi olabilir..
-
Therion,Sebastian Bach&friends,Blind Guardian ve tabi ki Iron Maiden!
aha yeni gördüm konsere gitmemiz gerekmiyorsa tabii bi de Manowar ile babalar yani Helloween var!
-
Pentagram'ın da sahne performansı çok iyi.. yabana atılamaz...
-
Blind Guardian, Mavi Sakal, Pentagram, Bulutsuzluk Özlemi.
Bunları saymamın nedeni şudur: Ben konserde albümdekinden daha farklı bişeyler beklerim.Daha farklı yorumlar olsun isterim.Albümün kopyası olan bi konsere gitmekten haz almam.Onu evde de dinleyebilirim.Önemli olan biraz daha farklı olması. Bu arada Mor ve Ötesi ve tabi ki konser olayının babası IRON MAIDEN i de unutmamak lasım.IRON MAIDEN kadar seyirci ile bütünleşen bir grup görmedim.
-
red hot chili peppers!
adamlar konser vermiyo!
ona başka bişey demek lazım.
-
radyokafa
red hot chili peppers!
adamlar konser vermiyo!
ona başka bişey demek lazım.
demiş.
kesinlikle kesinlikle ve kesinlikle...
-
yazdıklarınıza katılıyorum ama ben manowar ın sahne performansını beğenmiyorum hatta bazen komik buluyorum...ama adamlar sağlam müzik yapıyorlar.
-
ama Manowarın olayı bu zaten tabii dışardan bakınca komik gözüküyor ama konserde isen ve kendini öyle hayal et o atmosferin içinde bence muhteşem olurdu!
yine de senin fikrin saygı duyarım!
-
red hot chili peppers gelsin artıkkkkkkkkkk (zamanında 2004te gelicekler diye duyumlar almıştım??)
-
sağol..
haklısın orada olsam gırtlağım parçalanıncaya kadar "Hail Hail Hail and Kill" diye bağırırım. Black Wİnd Fire and Steel de acayip gaza gelirim.Battle Hymn çalarken aklımdan sözlerle kısa bir FRP oynarım.... belki de videodan izlediğim için öyle geliyordur.