yav su albumle konser ayni olmamali lafina katiliyorum ama ben diyorum ki ciger;
sarkilarin calinma kalitesi ne kadar albume benzerse o kadar basarili bulurum yani istedigi kadar uzatsin, dursun duraksasin ama detone bir sesle oten gitarlarla patlagimsi davullarla kulak tirmalayan screchlerle olmaz iyi bi konser.
ve bence konser in en cazip tarafi sahne sovudur .
ben aslinda hic sevmedigim bi sarkinin konserde calinmisini dinledigimde acayip guzel geldiini hatirlarim
ha soruna gelince simdi aklima gelen gruplardan
vega mesela sonra slipknoti hatirlarim,dahada dusundukce ya en kotusu geldi aklima gundogarken cok kotuydu be!aa kurbanda cok iyiydi
therionda superdi
Bence de kurbanın canlı performansı çok iyiydi. ROck'n Coke' ta çok beğenmiştim.
Birde 3 Colors Red harikaydı sahne performansı olarak ama MetallicA' nın sahnedeki halini hiç kimseye değişmem. Ayrıca aklıma gelmişken sahne performansı en kötü grup Duman ardından da Mor ve Ötesi dir çünkü elemanın sesi hiç güzel değil kasette harika çıkıyor. Birde rock'n coke ta spritualizet miydi neydi böyle bi grup vardı iğrençti ya. Gitarist oturarak çalıyordu gıcık olmuştum adama ve sahne performansı en iyi grup denmişti hepten sinir olmuştum :)