Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dinlediğinz Canlı performansı en sağlam gruplar Hangisi(Yerli-Yabancı)

• AYŞA • 15 Ocak 2005 14:42 • #447760
    Dream Theater

ERKEK ARKADAŞIMIN BENİ ZORLA GÖTÜRDÜĞÜ VE ÇIKIŞINDA AŞIK OLDUĞUM KONSER..AĞZIM AÇIK İZLEDİM..KONSERİN İLK BİLETİDE BANA AİTTİR:)
    HALA SAKLARIM..
    14 ŞUBATTAKİ KONSERLERİ İPTAL OLUNCA NE ÜZÜLMÜŞTÜM..
    ONDAN SONRA Bİ DAHA HİÇ DİNLEMEDİM:(
  • gogostarmen • 15 Ocak 2005 21:09 • #447786
    Michael Jackson: adam boşuna dünyanın en ünlü yıldızı değil. bi izleyin bakalım ne oluyor?
    Eric Clapton: çaldığı her notadan duygu akıyor.
    Gary Moore: adam çalarken kendinden geçiyor ve süper çalıyor üstüne yok
  • robb_the_bard • 16 Ocak 2005 18:06 • #447849
    led zeppelin
    pink floyd
    blind guardian
  • MaD_Bassist • 17 Ocak 2005 01:20 • #447869
    Canlı performans ı en iyi yerli gurup benim bu güne kadar gördüğüm Kara Kedi dir... Yabancı olarak da en iyi birincisi iron maiden ikincisi dimmu burgır ve son olarak da rammstein dır... sevgiler saygılar...
  • RoCKeRGiRL • 1 Şubat 2005 18:03 • #449229
    Mor ve Ötesini canlı izledim konserde.Adamlar manyak müzik yapıyolar yani..
  • mor_ve _ötesi • 1 Şubat 2005 18:26 • #449232
    Rockergirl'e kesinlikle katılıyorum.Sahnede coşuyolar.Gitar saten alıyo başını gidiyo,Harun'un sesini tartışmaya bile gerek yok ve grup bi bütünlük içinde hareket ediyo.İlk adımda da bu en önemlisi.Çok uyum içinde oluyolar.Saten hareketleri,ritim tutma tarsları bile aynı.Harun'un sesi de kim ne derse desin çok güçlü.Küçük mekanda sesinin güçlülüğü anlaşılamıyo,çünkü küçük mekanlarda sesi ayarlamak hayli zor.Yardım Et'in sonunda son 'dünya yalan söylüyor' bölümünü o kadar kolay söyleyebilmek yürek ister bir kes dikkat edin o bölüme..
  • erdyy • 1 Şubat 2005 19:23 • #449245
    RHCP.....---anthony__
  • testament • 3 Şubat 2005 08:46 • #449432
    rammstein - berlin konseri manyaktı.
  • tweeder • 4 Şubat 2005 18:06 • #449583
    SYSTEM OF A DOWN : her şarkıdan sonra doğaçlama gibi bişeyler yapıyolar ama birbirlerine çok uyumlular johnun bateriye o kadar sert vurması çok ilgimi çekmişti.gerçekten bilerek çalıyorlar serjin sesine diyecek birşey yok zaten ve şarkı çalarken daron ve shavo yer değiştiriyolar hoplaya zıplaya ama hiç hata yapmıyolar bu çok zor olsa gerek yani system of a down bence yapılabilemeyecek şeyleri yapıyolar ve çok iyi çalıyolar her hareketlerinde şarkı dahada güzelleşiyo budur yani...
  • emetic • 4 Şubat 2005 20:47 • #449598
    katılıyorum kardeş sana adamlar manyak bikere onlarda nazi kanı var:p
    yani piskopatlık geçmişten geliyor