-
sevgili arkadasim sorulan soruyu okumadan entellektüel bi cavap yazmak istemişsin.Bence soruyu tekrar oku...Orda bir ilk kelimesi geciyorya hani...Sevgiyle kal
-
KURBAN diycem şaşırıcaksınız ama öyle, rock anlamında dinlediğim duyduğum ve işte ben buyum dediğim ilk grup. evet çok amatörler, şuan pek dinlemem zaten ama dediğim gibi İLK. ve hvy metal aşığı olmamı da gunsnroses sağladı, onlar muhteşemdi... hala çılgın gibi dinlerim...
-
MetallicA
Metal müzik kavramını kitlelere yayan MetallicA'dır, kim ne derse desin.Bugün metal müzikle alakâsı olmayan arabesk tipler bile MetallicA ismini biliyorsa, metal müzik dinleyen birçok insanın MetallicA ile bu işe başlaması gayet normaldir.Ben de Metallica - Master Of Puppets ile başladım.
-
elbette Metallica....gerci ben Metallicayı ilk duydugumda Tv de Memory Remains'in klibi dönüyodu.Ama sonra tüm albumlerini hatim ettim ve halada öyle...:P
tabi ki metal muzik sadece Metallica dan ibaret degil ama
İLKLER HERZAMAN BAŞKADIR yaw:))
-
MetallicA
Metal degil..? Sen testament dinlersen dinle! Ama insanlarIn müzigine b.k atma! Isine bak! Dislerini eline veririm!
baba çok iyi olur ya
bir dişim çok fazla ağrıyor
sevaba girersin
biriniz değişik bir şey söylesin birader ?
-
MetallicA
Metal degil..? Sen testament dinlersen dinle! Ama insanlarIn müzigine b.k atma! Isine bak! Dislerini eline veririm!
baba çok iyi olur ya
sevaba girersin
-
MetallicA
baba çok iyi olur ya
sevaba girersin
-
MetallicA
baba çok iyi olur ya
sevaba girersin
-
MetallicA
baba çok iyi olur ya
sevaba girersin
-
MetallicA
katılıyorum!