-
Iron Maiden, benimde çocukluğum onları dinlemekle geçti. Daha geçen gün şöyle bir eskileri karıştırdım, ne güzel nostalji oldu... Steve Harris'in bass'ına da hastayımdır...
Bu arada ben hoşgeldim :)
-
ben pentagram anatolia iel başlamıştım sonra direk burzum a geçtim da sonra ıron maiden metallica falan işte...
(metallica nın önemini hiçkimse inkar edemez her ne kadar eskisi gibi olmasalar da....)
-
Scorpions'la başladı, Metallica ile devam etti, Rammstein ile devam ediyor!
-
Bana Metali Hiç Bir Grup Sevdiremedi !
-
Şimdiye kadar yazılanlardan"scorpions,iron maiden ve megadeth" dışındaki grupları pek sevmiyorum.SÖYLEYİN BAKALIM HEAVY METAL'İ KİM YARATTI?=BLACK SABBATH elbette .işte bu grup bana metali sevdirdi
-
Metallica
abicim ben herturlu metale ashık bi vatandash olarak METALLICA diyorum.bi abim onermishti bana metallica yı dinledim ashık oldum.ardından megadeth,slayer,cannibal corpse ve diger metalci manyaklar.........
-
Scorpions,,,black sabbath,,,metallica GUNS N ROSES VE RAMMSTEİN KARDEŞİM 1 NUMARASIN ( 6 TELLİ PERDESİZ :) )
-
1970'li yıllarda Heavy Metal diye bir tür var mıydı?
Hayır yoktu ama 1970'li yılların başında Black Sabbath diye bir grup olmasaydı, bugün Heavy Metal diye bir türde olmazdı.
Vaybe, aslında bu repliği o kadar da çok söylemişimdir ama nedense unutmuşum, hatırlattığın için sağol :)
-
Manowar Heart of Steel ilginc gelmisti devam etti nedenini bilemiyorum ama güzel de oldu
-
BLİND GUARDİAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WE ARE FOLLOWİNG THE WİLL OF THE ONE!!!