-
METALLICA....asla inkar etmem, gurur duyarım!!!
-
Zaten inkâr adanlar kendini farklı çıkarmaya çalışan kasıntı tipler! Sallayın onları! Metallica en nefret ettiğimiz albümleri yapsa bile virüs gibi popülerliği arttı! Kime sorarsan tanıyor! Dünyaya heavy metal'i aşıladı!
-
METALLICA başka da yok...
-
Metallica tabii ki...
-
ben metal falan normalde nefret ederdim galiba ammaaa şu irençleri duydukça
ne kadar da güzelmiş metal...
yani grup değil şu iğrençlerin hepsi...
-
MetallicA
şuna eminim ki beni çoğu metal dinleyen insanlar hepsi küçüklükten metalica ile başladılar ben de öyle benim ilk dinleidğim şarkı unforgiven di... şu anda biraz tarz olarak eskisi gibi olmasalarda gene iyiler...
-
9 yaşında iken metallica ile başladm ve metallica bu şi iyi yapan ve genel olarak metali bize sevdiren grupların başındadır...
-
ilk dinledigim metal sarki: metall1ca - one miydi neydi galiba.. öyle olmasi lazim
-
Çoğunluğun belirttiği gibi MetallicA
Diğer bazı başlıklarda MetallicA'ya o kadar bok atan , aşağılayan bazı kimseler umarım bu konuyu okurda MetallicA 'nın neler başarmış olduğunu farkeder
Obeyyyy Yourrr Masterr !!!
-
Ne güzel herkes benim gibi METALLICA ile başlamışta niye beni Mustaine ilgili forumda yalnız bıraktınız be kardeşlerim?
Adamlar ezdi beni 'MEGADETH' 'MEGADETH' diye...Metallica aşağılamayı bi b*k sanan bi sürü tip vardı.Her ne kadar bazıları doğru şeyler yazsada çoğunluk marjinal takılma meraklısı salaklardı...Bi an burdaki tek METALLICA hayranı benim sanmıştım...